icon

Pokazený kávovar 3x

4. mar 2023

Ahojte chcem sa spytat v juli som dostala kavovar na 30tku 😃 a v decembri sa prvy krat pokazil .. v januari ho opravili.. vo februari ukazal chybu dalsiu reklamacia uznana.. a dnes ho zapnem a zas taku istu chybu ako vo februari .. zapnem jo a ukaze mi toto .. zasobnik vyprazdnenu.. kavovar som dlhooo vyberala stal skoro 800 eur a zas pokazeny.. bol kupovany v nay .. toto musi byt daky vadny kus .. som sklamana.. myslite ked ho tam dam uz 3x tak nemam narokk uz na vymenu kavovaru?

Pokazený kávovar 3x
katusik505
•
4. mar 2023

Ahoj musíš mať 3 x uznanu reklamáciu s rovnakou chybou. Teda ešte raz musíš dať na reklamáciu a musia ti ju uznať. Ak boli chyby rôzne tak potrebuješ 4 rovnaké reklamácie.

autor
•
4. mar 2023

@katusik505 takze toto je 2x ta ista chyba 17.2. Ho opravili a dnes zas 🤦‍♀️

autor
•
4. mar 2023

Prvy krat bola hlasena chyba 15. A toto je druhy krat co hlasi tuto chybu

autor
•
4. mar 2023

Inak kavovar som si brala na splatky a poslednu platim v aprili 🤦‍♀️

katusik505
•
4. mar 2023

Takže zase na reklamáciu a musia ju uznať.

loliku
•
4. mar 2023

Daj zas reklamovat a opytaj sa nato..mas predlzenu zaruku? Ja som mala iny a tiez som ho dala 3 x reklamovat, (mala som zaruku 5r) pri poslednej reklamacii uznali ze opravovat sa neoplati a vratili mi 80 % ceny ale uz bol v predlzenej zaruke...

autor
•
4. mar 2023

@katusik505 uz som sklamana tak dlho som vybeerala kavovar a zasa reklamacia..
@loliku tak moj kavovar bol kupovany 8.7.2022.. cize nema ani rok.. a uz ide 3x na opravu.. prvy krat sa pokazil 29.12. Druhy krat sme ho zobrali 8.2. A dnes zasa ukazuje chybu.. a nic sa neda na nom sprsvit nepomoze ani vybrat zo zasuvky 😪

autor
•
4. mar 2023

A od poslednej reklamacie sa na nom spravilo cca 10kav

autor
•
4. mar 2023

18.2. Sme ho boli zobrat do nay ..

darius_a
•
4. mar 2023

Keď kávovar, jedine delonghi

loliku
•
4. mar 2023

To je casta reklamacia, isto to je nejsky vadny kus, aj ja dom mala vadny 🙈 moj zas isiel ale isla aj kava pomimo, voda pomimo...skus sa ich nato opytat, nech ti daju novy... a odkladaj tie papiere, lebo o tu dobu co je v reklamacii sa ti potom predlzuje zaruka...podla mna ked sa bude takto kazit stale musia ti ho vymenit

qetka
•
4. mar 2023

toto nam obcas pise, ked zostanu zrnka vnutri, aj ked vyprazdnim zasobnik. Vyberiem zasobnik a servitkou pretrem miesto nad nim a uz je okej.

autor
•
4. mar 2023

@qetka nepomohlo tak ako pred mesiacom ta ista chyba...vymenena elektronika bola..

autor
•
5. mar 2023

Takze dnes bol zaneseny.. uvidime na vyjadrenie servisu

autor
•
16. mar 2023

Takze dnes prisiel email .reklamacia uznana. A mozem si vybrat novy kavovar. A teraz otazka musim si vybrat ten isty alebo si mozem vybrat inu znackiu s doplatkom

katusik505
•
16. mar 2023

Treba sa informovať priamo na predajni, ale asi by nemal byť problém vybrať si inú značku.

autor
•
16. mar 2023

@katusik505 ano zistila som mozem si vybrat z doplatkom alebo mi vratia peniaze ..