Poraďte hmotu na pečenie pre deti
ahoj poradi mi nejaka maminka?potrebujem nejaku hmotu,ktoru si spravim sama doma napr.z muky ale potrebujem,aby sa mi dala vyvalkat a potom pri peceni,alebo len suseni trebarz na slnku stvrdne na kamen.mate nejaky receptik?dakujem.
jeej mirka ja som zle precitala, myslela som ze chces hmotu na potahovanie....sorry 😉
hned sa na to pozriem.dakujem. 😉
cessy nic sa nedeje aj snaha sa ceni 😵 😵 mam nemecku klavesnicu,nepisu mi mekcene.
beruska2x si pokladik presne to som myslela.dakujem
ja tak letos budu delat vanocni ozdoby na stromek + ususene ovoce a tak.. abych neprisla o sve krasne opatrovane sklenene koulicky 😀
ja sa chystam s mojimi detickami co strazim ako operka tiez spravit ozdoby na dvere,stromcek a podobne veci.aspon ich zabavim,lebo inak mi zdemoluju dom aj nervy 😀 !mrkni co sme stvorili naposledy.
inak to je super napad....hadam aj ja take skusim porobit. na stromceku to moze byt veru peknucke 😅
ty jo to je pekny, ja tayk hodne jsem na tyhle blbinky 😀 uz se s kamaoskou tesime az ditka dorostou a budeme vytvaret 😉
hlavne je to prakticke a levne 😉
mirka super napad....viem si to predstavit postavene pri dverach.....vonku
no ja spis za oknem nebo tak, venku by se to asi rozmocilo ne? 😕
ja som povodne mala v plane tie ozdoby z pregleiky,ale na to potrbujem pilu a trpezlivost a neviem co este..tak tie ozdoby spravime takto a nafarbime a nalakujeme.
Beruska2x ja mam niekedy u mna aj tri 6rocne slecny plus tu moju,tak potrebujem aby nieco tvorili,lebo by mi rozobrali dom ,alebo len sedeli a cumeli do telky.
ved skusime...ja hladam hmotu,nieco ako modurit co stvrdne na kamen a zostane taky tvrdy stale..(niekedy ako moje kolace 😀 😀 )
tak to se ti tohle bude libit.. 😉
beruska mi mame taky pristresok, tam by sa tomu nic nestalo...ale paci sa mi to
ved v pondelok skusime a dam vediet. 😵
juj teraz som este nieco objavila http://www.trpaslik.wbl.sk/hry_pre_deti_od_2_ro...
ja skusim asi to slane cesto 1.
tak hlavne dej pak vedet jak to slo... ja chci zkusit to co se nepece.. i kdyz tohle jen taky chvilku a to jde ale ze by se mi chtelo to pict 6 hodin 😖 to teda neeeeeeeeeeeeeeee
taky jsem na neco narazila ale vyzkousene to nemam 🙂
ronja na temn jsem taky koukala ale odradilo me to lepidlo 😅
do vizovaickeho se dava myslim taky lepidlo, ale je pravda taky me spis zaujalo obyč slane testo nemusi se pect a dneska ho jdeme vyzkouset pac starsi synek je nemocnej tak alespon ho nejak zabavim 🙂 diky za tip holky
betka1 • Včera o 23:43
Existuje recept na plastelinu, ktora nie je nebezpecna, ked ju male dieta zje. Myslim, ze sa robi z muky, potravinarskeho farbiva a dalsich prisad. Neviete nahodou niekto presny recept? Na internete sa da najst vselico, ale rada by som nieco odskusane.
bledulka • 2d • Včera o 23:52 -
betko kuk sem 🙂
http://archiv.nova.cz/multimedia/rady-ptaka-los...
beruska ten druhy link co si dala je super, asi aj mi tento rok taketo ozdoby 😉 ako sa davaju na tie ozdoby tie servitky? nemam skusenost s decoupage... to sa nejak prelakuje? inac toto by ma nenapadlo, aj mala bude mat moznost hrat sa s plastelinou ktoru moze strcit do pusy, super tema!!! 😵
libka.. staci si vystrihnout nebo vytrhat motiv co tam chces mit a prilozis ho na vyrobek a pretres steteckem .. je i special lepidlo na decoupage ale Herkules uplne staci, je to v podstate to same 😉
tak jsem dneska s hmotou delala, mam naaadherne ozdoby na stromecek, fakt doporucuju, krasne se s ni dela a i pro deti urco idealni 😉 jeste to susim v troube a zbytek necham uschnot volne, jen oproti receptu jsem musela dat min vody a vic mouky a otvor na poveseni jsem delala brckem 😀
ted vaham jak to ozdobit 😕
tak uz jsem na to prisla, bracha mi prinesl barvu ve spreji co ma na auto 😉 takze budeme mit cervene, stribrne a stribrnozelene ozdoby 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

http://www.vytvarnetechniky.cz/vanocni_dekorace...