Rozmrazené mäso
Žienky radu poprosím, dnes ráno (5;00) som vybrala mäso z mraziaku, že ho na obed uvarím no nejako sa to zamotalo mali sme veľa prace na firme a o tretej sme sa šli najesť do reštiky. Domov sme prišli o 19;00 mäso som šupla späť do mraziaku zajtra ráno odchádzame na dovolenku akurát mi napadlo že rozmrazené mäso by sa nemalo späť zamrazovať mám ho rovno vyhodiť?
Ak rozmrazovala v chladničke tak to by aj mohlo byť, ale ak mimo pri izb.teplote tak nie, ja rozmrazujem mimo chladničky.
Bolo v chladničke ale večer už bolo mäkké rozmrazené
Už raz romrazene mäso nemá ísť naspäť do chladničky. Uverila by som z neho niečo a až to jedlo zmrazila
Ja som raz takto pouzila maso, ktore som omylom nechala dlhsie rozmrazovat. Skoncilo to tak, ze 4 rocny syn skoncil na infekcnom. Chytil bakteriu kvoli ktorej mu zlyhavali oblicky. Keby sme neprisli vcas, mohol zomriet, bol vo vaznom stave, kakal v podstate nie stolicu, ale krv. Vdaka transfuzii plazmy sa z toho dostal, ale stale sme sledovani na nefrologii.
Takze odvtedy neriskujem.
Nič mu nebude daj ho do mrazničky a hotovo už som tak x krát urobila a tu sme nezomreli sme ... Stane sa že vyberiem väčší kus .. odkrojím a dám do mrazáku ...
Pokial bolo v chladnicke tak myslim, ze sa mu nic nestalo, ale oznac si ho a ked sa vratite z dovolenky, skus ho rozmrazit ked budes varit a uvidis podla pachu.
Pre istotu maj kupene nejake cerstve.
Inak ked som videla ako do masiarne doniesli zamrazene maso , a kupis ho rozmrazene s vedomim , ze čerstvé sup do mraziaka, uz potom nasledne je aj tak 2x rozmrazovane
Rozmrazené, zase zamrazene a opäť rozmarazene keď ho budeš chcieť konzumovať. Ozaj niektoré napísali, že mu nič nebude?! Toto ženy jete a dávate svojim deťom??? Ja by som sa s mäsom nezahravala, dajme tomu, že to bolo kilo, čiže cca 5-10€ položka a kvôli tomu predsa neskončime na infekčnom. U mňa uz by ležalo v koši.
Včera večer som okolo 20 dala rozmrazit na linku kuracie mäso. Ráno bolo ešte nie úplne. Okolo 1 sme ho spracovali ale nie všetko. Muz ze použijeme na zajtra. Robili sme na prirodno. Dal ho teda do chladnicky. Ja s tým moc nie som v pohode. Co myslite? doma nie je vykúrene, príliš teplo.
Včera večer som okolo 20 dala rozmrazit na linku kuracie mäso. Ráno bolo ešte nie úplne. Okolo 1 sme ho spracovali ale nie všetko. Muz ze použijeme na zajtra. Robili sme na prirodno. Dal ho teda do chladnicky. Ja s tým moc nie som v pohode. Co myslite? doma nie je vykúrene, príliš teplo.
@jajka78 takto by sa mäso rozmrazovat nemalo, za mňa na ďalší deň určite nie týmto spôsobom

Nič mu není.. ale výhod, keď nevieš, co zo sebou.
Použi nos, prinajhoršom.