icon

Rozmrazené mäso

30. aug 2023

Žienky radu poprosím, dnes ráno (5;00) som vybrala mäso z mraziaku, že ho na obed uvarím no nejako sa to zamotalo mali sme veľa prace na firme a o tretej sme sa šli najesť do reštiky. Domov sme prišli o 19;00 mäso som šupla späť do mraziaku zajtra ráno odchádzame na dovolenku akurát mi napadlo že rozmrazené mäso by sa nemalo späť zamrazovať mám ho rovno vyhodiť?

ahhola
•
30. aug 2023

Nič mu není.. ale výhod, keď nevieš, co zo sebou.
Použi nos, prinajhoršom.

simik22
•
30. aug 2023

No veď ale v tomto teple od rána 5 do19.00?? Asi by som to neriskovala.

janai1
•
30. aug 2023

@simik22 v tomto teple? som dnes vytiahla rifle a bundu 😂
A mäso sa rozmrazuje v chladničke, pochybujem ze ho mala na linke

simik22
•
30. aug 2023

@janai1 vieš o Tom že v chladničke sa ti mäso od rána do obeda nerozmrazi, že?

simik22
•
30. aug 2023

@janai1 a ja mám dnu v dome 26 stupňov, toľko k tomu.

petronelag
•
30. aug 2023

Ak rozmrazovala v chladničke tak to by aj mohlo byť, ale ak mimo pri izb.teplote tak nie, ja rozmrazujem mimo chladničky.

mima1608
•
30. aug 2023

Pokiaľ bolo vonku na linke, už by som ho do mrazáku nedávala určite.

autor
•
30. aug 2023

Bolo v chladničke ale večer už bolo mäkké rozmrazené

monillia
•
30. aug 2023

Už raz romrazene mäso nemá ísť naspäť do chladničky. Uverila by som z neho niečo a až to jedlo zmrazila

monillia
•
30. aug 2023

*mrazničky

joannita
•
30. aug 2023

Ja som raz takto pouzila maso, ktore som omylom nechala dlhsie rozmrazovat. Skoncilo to tak, ze 4 rocny syn skoncil na infekcnom. Chytil bakteriu kvoli ktorej mu zlyhavali oblicky. Keby sme neprisli vcas, mohol zomriet, bol vo vaznom stave, kakal v podstate nie stolicu, ale krv. Vdaka transfuzii plazmy sa z toho dostal, ale stale sme sledovani na nefrologii.
Takze odvtedy neriskujem.

zdena1990
•
30. aug 2023

Nič mu nebude daj ho do mrazničky a hotovo už som tak x krát urobila a tu sme nezomreli sme ... Stane sa že vyberiem väčší kus .. odkrojím a dám do mrazáku ...

zdena1990
•
30. aug 2023

@joannita to už muselo byť aj pred tým niečo v mäse...

20erika07
•
30. aug 2023

Pokial bolo v chladnicke tak myslim, ze sa mu nic nestalo, ale oznac si ho a ked sa vratite z dovolenky, skus ho rozmrazit ked budes varit a uvidis podla pachu.
Pre istotu maj kupene nejake cerstve.
Inak ked som videla ako do masiarne doniesli zamrazene maso , a kupis ho rozmrazene s vedomim , ze čerstvé sup do mraziaka, uz potom nasledne je aj tak 2x rozmrazovane

luliu
•
30. aug 2023

Určite vyhodiť, rozmrazené mäso sa už nesmie mrazit, už nebude dobre

iwesska
•
30. aug 2023

Nie,rozmrazene uz urcite nie zamrazovat opat.

nikpa
•
30. aug 2023

Rozmrazené, zase zamrazene a opäť rozmarazene keď ho budeš chcieť konzumovať. Ozaj niektoré napísali, že mu nič nebude?! Toto ženy jete a dávate svojim deťom??? Ja by som sa s mäsom nezahravala, dajme tomu, že to bolo kilo, čiže cca 5-10€ položka a kvôli tomu predsa neskončime na infekčnom. U mňa uz by ležalo v koši.

kristina82
•
31. aug 2023

Uz ho vyhod,neriskuj.

jajka78
•
24. jan 2026

Včera večer som okolo 20 dala rozmrazit na linku kuracie mäso. Ráno bolo ešte nie úplne. Okolo 1 sme ho spracovali ale nie všetko. Muz ze použijeme na zajtra. Robili sme na prirodno. Dal ho teda do chladnicky. Ja s tým moc nie som v pohode. Co myslite? doma nie je vykúrene, príliš teplo.

anonym_6dcf95
•
25. jan 2026
@jajka78

Včera večer som okolo 20 dala rozmrazit na linku kuracie mäso. Ráno bolo ešte nie úplne. Okolo 1 sme ho spracovali ale nie všetko. Muz ze použijeme na zajtra. Robili sme na prirodno. Dal ho teda do chladnicky. Ja s tým moc nie som v pohode. Co myslite? doma nie je vykúrene, príliš teplo.

@jajka78 takto by sa mäso rozmrazovat nemalo, za mňa na ďalší deň určite nie týmto spôsobom