icon

Služba ktorá vám cez pracovne dni navarí obed a prinesie za mesačnú paušálnu cenu brali by ste to ?

usporiadatel123
Včera o 20:12

Toto služba ma fakt prísť na Slovensko a bude stať iba 300€ na mesiac a varia fakt domáce jedla je to neskutočne takže nebudete musieť variť chodiť do obchodu a rozmýšľať čo zas navarím vy si preplatíte mesačne sumu 300€ a oni vám dajú na každý deň výber troch jedál ktoré vám donesú a vy keď prídete z práce máte vždy navarené ale aj ušetrené lebo keď idete do obchodu tak minimálne 600€ necháte iba na jedlo ktoré sa vari a táto služba nevari na porcie ale na kilá ako keby ste varili vy doma čo na to hovoríte ? ja osobne sa už teším

Strana
z2
usporiadatel123
autor
Včera o 20:37
@a0

@usporiadatel123 za mňa nič extra za 15€/deň dokážem navariť tiež plnohodnotné, vyvážené jedlo pre 4 osoby. Nejak mi chýba pridaná hodnota tejto služby. 🤔 v čom je to iné ako ostatné obdobné služby ?

@a0 no v tom že nemusíš variť rozmýšľať a upratovať len ti donesú navarené aspoň tak to vnímajú ľudia na Litve no akože uvidí sa ja im dám možnosť

beata_k
@usporiadatel123

@a0 no v tom že nemusíš variť rozmýšľať a upratovať len ti donesú navarené aspoň tak to vnímajú ľudia na Litve no akože uvidí sa ja im dám možnosť

@usporiadatel123 A ekologia gde?

anonym_93d293

v domácnosti je nás 6.
Za 300 e pre 6členov je 50e/člena domácnosti./mesiac
50/počet dní - to je obed pre jedného za necelé 2 eurá?
čo za suroviny budú používať resp. odkiaľ?

anonym_93d293
Včera o 20:38

nech skúsia detské domovy. tam nájdu využitie.

beata_k
Včera o 20:41

A v Litve sa to ako vola? Dame do googlu, precitame...

a0
Včera o 20:41
@usporiadatel123

@usporiadatel123 pošli nejaký jedálny lístok, ja som na to zvedavá, čo tam podávajú. Podľa mňa to nebude nič extra

enmery
Včera o 20:43

Tak zlý marketing som už dlho nečítala...

anonym_b35248
Včera o 20:44

ako mozu rovnaku sumu mat pre 2clennu ci 6 clennu rodinu? ak maju deti obed v skole a dospely v praci doma uz je vacsinou lahsia vecera .. takze sa to nevyplati ... osobne mam radsej ked viem co presne jem ... tiez trcat doma a cakat donasku nic pre mna ..

simsalabim
Včera o 20:44
@usporiadatel123

@usporiadatel123 v Litve. Nie na Litve.

anonym_00be94
Včera o 20:55

Pre zaujímavosť som pozrela aké takéto služby fungujú v Litve, našla som vo Vilniuse, 20 obedov po JEDNEJ porcii, 1800 kcal, cez pracovné dni, ak chcem ku tomu aj čerstvý šalát a som náhodou bezlakto, mi napočítalo 590€. Daj nejaký link na tú tvoju firmu, som veľmi zvedavá.

anonym_209ab0
Včera o 20:55
@usporiadatel123

@viestta
@viestta no vždy pred podpísaním zmluvy sa to s každým rieši rôzne dáte si niake podmienky kedy kam a prinesú vám normálne že napríklad kilo ryže a kilo kuracích Reznov čo vychádza cca 12 plátkov vyprážaných ja stym mám skúsenosť cez kamaráta a hovoril že sa chystajú na sk a po všetkých krajinách

@usporiadatel123 prosím ťa, nie "niake" podmienky, ale NEJAKÉ.
Okato robíš tú reklamu, nauč sa radšej pravopis.

viestta
Včera o 20:58
@usporiadatel123

@viestta nie iba cez pracovne dni to ma byt no ja keď idem do obchodu navarit tak ma to vždy minimálne za 20€ minie keď šetrím

@usporiadatel123 vidis, ty sa nezmestis do 20€ ked si doma varis a oni sa zmestia? A to maju este kooopu nakladov, ktore ty nemas, napriklad platy zamestnancov, dane a odvody, nedotovane energie za komercne ceny, najomne za priestory... Tak kde to budu dorovnavat?

rozculena
Včera o 20:59

@usporiadatel123 to je akože novinka?Veď na Slovensku sú minimálne dve firmy,ktoré takto varia a donesú jedlo,dokonca jedlo na celý deň....si objavila ameriku...

anonym_dc888a
Včera o 21:00
@usporiadatel123

@anonym_dc888a 300€ ma byt pre celú rodinu každý pracovný deň pre jednu domácnosť

@usporiadatel123 pre 2 clennú či 6 člennú rodinu? Lebo 300€ nestačí na ako tak kvalitne suroviny

ivicatolic
Včera o 21:11

@usporiadatel123 varené jedlo jedine od seba 👉👉👉

viestta
Včera o 21:21

@usporiadatel123 zhrnute, podciarknute, spocitane. Dosiel si sem robit reklamu, v tom lepsom pripade prieskum trhu a nejak nevyslo. Myslim si, ze cely biznis plan tak ako ho opisujes je ekonomicka samovrazda alebo to cele ma niekde psa zakopaneho a mozno ani ty nevies kde.

anonym_ce7252
Včera o 21:29

@usporiadatel123
Good luck, objednavam casto ale konkurencia je tvrda v Bratislave a zadarmo dovoz, staci preklikat medzi Wolt, Bolt a Bistro

simona20201309
Včera o 21:55
@usporiadatel123

@viestta nie iba cez pracovne dni to ma byt no ja keď idem do obchodu navarit tak ma to vždy minimálne za 20€ minie keď šetrím

@usporiadatel123 ale ja chcem práve cez tie víkendy... cez týždeň mame obedy v skole a v práci.

simona20201309
Včera o 21:57
@viestta

@usporiadatel123 vidis, ty sa nezmestis do 20€ ked si doma varis a oni sa zmestia? A to maju este kooopu nakladov, ktore ty nemas, napriklad platy zamestnancov, dane a odvody, nedotovane energie za komercne ceny, najomne za priestory... Tak kde to budu dorovnavat?

@viestta zmestia, keď budu variť ako školské jedálne- 90% múka a najlacnejšie suroviny.

viestta
Včera o 22:00
@simona20201309

@viestta zmestia, keď budu variť ako školské jedálne- 90% múka a najlacnejšie suroviny.

@simona20201309 to som napisala na zaciatku, mizerne suroviny

sissy27
Včera o 22:20

@usporiadatel123 akoze 20 obedov za 300€ je trosku ustrelena cena, ved to si mozem objednavat donasku a budem ju mat cerstvu vtedy kedy chcem ja, nie kedy sa to hodi im.
Neviem ako ty, ale ja jedavam viac ako 1 jedlo denne a okrem toho mam rodinu, takze 300€ mesacne len za mojich 20 obedov je uplny nonsense.

abbey1
Včera o 22:30

@usporiadatel123 Mňa to vôbec neosloví. My máme radi domácu stravu. Keď varíme doma, viem aké suroviny použijem. Domáce vajíčka, mäso, kvalitné koreniny, žiadne bujóny a zbytočné dochucovadla. Radi si nosíme z dovoleniek koreniny, cestoviny, syry, pesto, olej,... Vieme, čo jeme a hlavne, ráno sa zobudímea rozmyslíme sa, o chceme na obed
Keď máme chuť zájsť si na obed, máme cc 3 obľúbené reštiky u nás a vyberieme si zasa podľa chuti v ten deň.

anonym_0a035d
Včera o 22:48

Ja chápem 1kg ryže, plus 12 rezňov za 10 €, to majú 3 ľudia po 4rezne na deň a 33 dk ryže na deň pre jednu osobu ,,, to je fakt super cena, kde kúpite 1kg hotových rezňov a kg uvarenej ryže s donáškou za 10€, Tak tomu neverím, to by ihneď firma skrachovala. Nevedela by poplatiť náklady na prevádzku a bola by v poriadnej strate. Netvorila by žiaden zisk, a mala by neskutočne straty, teda dlhy na prevádzkové náklady.

Strana
z2