icon

Ako prekonať blok vykonávať veľkú potrebu na internáte, kde sú tenké steny?

Včera o 22:23

Dobrý deň, študujem a bývam na intráku kde sme dve baby na izbe a kúpeľna ako keby priamo v izbe oddelená tenkou stenou takže je z nej všetko počuť. Mám problém s veľkou potrebou tam pokiaľ je spolubývajuca na izbe. Možno som čudná ,ale aj ráno ked ma nadúva alebo cez den ako ste to riesili? Spolubývajuca absoultne nechodí na wcko vypije max dva deci vody za den a o velkej potrebe ani nevravim. Ako si s tym poradit? Ako sa odosobnit ? Alebo ako ste to rieisli? Dakujem moc

martinmmartin
Včera o 22:29

Ako v japonsku - pusti reprak so zvukmi lesa a vody

o__o
Včera o 23:23

Zo zaciatku mi to bolo tiez take blbe, ale potom som si povedala, ze sr*t chodi kazdy a isla som 🙂 casom si zvyknes

anonym_9538c3
Včera o 23:51

Spolubývajúca na ten záchod niekde isto chodí, len inam alebo čaká, kým nie si v izbe. Taakže buď to budeš riešiť tiež tak alebo si proste musíš nejak zvyknúť. Inak asi by som bola vďačná za to súkromné wcko. Wc na chodbe je tiež zážitok. Mali sme to tak. Občas bolo okydané, inokedy ani nešlo, sem tam tam ktosi vpadol.... a bežne sa stávalo, že ktosi si vedľa v sprche robil ešte aj dobre 😅😅😅 Och, buď ty len rada, že na to wcko ste len dve 😅

barka1
Dnes o 04:14

Nie si na izbe 24/7, nie?
U nás boli wc aj dole pri vrátnici. Alebo v škole, ked už máš fakt problém.
Ale mala som kámošku, ta v škole nemohla ist. Len doma. Tak cestovala každý týzden NR - DK.

beata_k
Dnes o 04:20

Pusti si ventilacku. Mate?

anonym_b0caa9
Dnes o 07:11

Ani nevies, ako ta chapem!Ja blba som to svojho casu riesila tak, ze som skratka na intraku nesla... ale tie problemy potom - tie za to naozaj nestoja! Az potom som si to v hlave zrovnala - je to prirodzene, vsetci chodime na velku, urcite aj ta tvoja spolubyvajuca niekde musi chodit. A suhlasim s vyssie napisanym - pusti ventilator, alebo si na mobile pusti hudbu.Drz sa, chvilu to bude trvat, ale zvladnes to!😊

anonym_5165dc
Dnes o 07:21

Ja som si vzdy spodok wc vystlala trochou toaletaku aby to tak neclupkalo, pusti vetrak alebo radio a chod lebo hed potom nebudes moct ist 4-5 dni to bude este len ocistec

anonym_9553f4
Dnes o 07:27

Ked si das na spodok misy WC papier,nikto nevie,co tam robis.

anonym_a78e02
Dnes o 07:48

Ja som tiez nikdy nemohla ak bol so mnou niekto na wc (spolocne) alebo vedla v izbe. Ale raz to tak zdrapilo, ze inak sa nedalo 😁 vtedy sa niečo zlomilo a nemam problem. Ved každy z nás musi chodit na to wc. Ale spolubyvajucej poviem, ci si nechce nasadit sluchatka 😉 Nastastie sme kamosky, tak sa vzdy zasmejeme.

anonym_d48bb3
Dnes o 08:58

Chapem. V tvojich podmienkach je to neprijemne a intraky, kde su wc na chodbe, su permanentne os*ane.. no vyber si. Skus si vystlat dno toaletakom, nebude to pocut, uz aj to ti ulavi na psychike + ako ti radili, pustit v kupelni nejaku hudbu, ak si s tym ok. Prve razy budu neprijemne, potom si zvyknes. Hlavne to nezadrziavaj, za hemoroidy a natrhnutu rit, ci ine zdravotne problemy, ti to ozaj nestoji. Vela zdaru!💩🍀

ljmmm
Dnes o 12:02

povedz jej janka daj si sluchatka idem na hajzel ;)