Ako pribrať?
Cauko je tu niekto taký? Som po pôrode a aj tak som starsne chuda. Už mám z toho depresie . Akože vyzeram dobre nie som že moc vychrtlina mám 55 kg cca mizno menej neviem už sa ani nevážim. Ale ani za svet neviem pribrať. Doslova zerem všetko. A nič. Chcem začať cvičiť aby som nabrala svaly možno to mi pomôže.
Aka vyska?
kojis? tak nestresuj .. dokojis zacnes normalne jest ,nastupis nazad do prace etc.. potom pride menopauza a toto obdobie ti bude chybat
Áno, ja som to mala takto roky rokúce s váhou 45 kg pri výške 163 cm... dlho ma to trápilo, necítila som sa dosť žensky, na rozdiel od teba som nevyzerala dobre, aspoň vo svojich očiach, a celkovo ľudia mali pripomienky na to ako som chudá... niečo som pribrala, keď som začala dbať na stravu, nízkoobjemovú kalorickú, ale zdravú, teda dostatok bielkovín, zdravé tuky... kým som sa to naučila, hádzala som to do KT a bola som v šoku ako málo vlastne jem, aj keď som mala pocit, že to je dosť... a ku tomu silové cvičenie, ktoré mi okrem svalovej hmoty pomohlo naštartovať apetít (ja som mala problém aj s tým)... a teraz, ako staršia naberám aj keď už by som nemusela a musím si zase začať strážiť stravu, ale opačným smerom... pokiaľ si zdravá a dobre vyzeráš, tak skús neriešiť, sústrediť sa na niečo iné, lebo ten stres a depky tomu tiež nepomáhajú... ak si v nadbytku a nepriberáš, pokiaľ kojíš je to ok, pokiaľ nie, išla by som aspoň na krvný obraz...
@anonym_autor 🙄 ani po 2 pôrodoch sa to nezmenilo u mňa.
Ano kojím. Ale takto to mám celý život. Mám 163cm
@anonym_autor na svoju výšku máš podľa mňa normálnu váhu... samozrejme, každý máme inú stavbu tela, inak sa nám to ukladá a môžeme s tou váhou vyzerať úplne inak, ale ja som s rovnakou výškou pri tejto váhe už tak dosť na hranici, že viac pribrať už určite nechcem, keďže mi to ide všetko do brucha... depky máš z čoho, keď píšeš, že vyzeráš dobre? bojíš sa, že to je zdravotný problém, keď nepriberáš alebo??
@anonym_autor ale veď máš uplne normálnu váhu na tu výšku
@anonym_autor na svoju výšku máš podľa mňa normálnu váhu... samozrejme, každý máme inú stavbu tela, inak sa nám to ukladá a môžeme s tou váhou vyzerať úplne inak, ale ja som s rovnakou výškou pri tejto váhe už tak dosť na hranici, že viac pribrať už určite nechcem, keďže mi to ide všetko do brucha... depky máš z čoho, keď píšeš, že vyzeráš dobre? bojíš sa, že to je zdravotný problém, keď nepriberáš alebo??
@anonym_6b759b no ja by som chcela väčšie stehná a zadok akože mám zadok dobrý len mám statsne suché nohy a v leginsch to vyzerá hrozne a Aj zadok mám v leginsch strasne chudý
@anonym_6b759b no ja by som chcela väčšie stehná a zadok akože mám zadok dobrý len mám statsne suché nohy a v leginsch to vyzerá hrozne a Aj zadok mám v leginsch strasne chudý
@anonym_autor tak z vlastnej skúsenosti, to si treba odmakať v posilke silovým tréningom s váhami a stravovať sa kvalitne, nie ako píšeš žrať doslova všetko... tuk nevieš ovplyvniť kam sa ti ukladá a aj keby, predpokladám, že to nechceš mať rozkysnuté trasľavé...
uvarit min 6L hrniec Segedinu. Nech ta s nim zamknu doma potme na wc a pustia ta az ked ho dojes
@anonym_autor však nie si najchudšia ani teraz. Radšej drepuj miesto jedenia, lebo rozkysnuté stehná v leginach tiež nevyzerajú bohvieako dobre
Musíš cvičiť silový tréning a prijímať veľa bielkovín
@anonym_autor To vsak nie je problem vahy, tu mas ok. Ak chces pekne nohy a zadok, treba cvicit, nie prejedat sa. Prejedanim sa mozes dosiahnut akurat tak mastne nohy a mastny zadok.
@anonym_autor Buď rada,že to nemáš opačne. Na svoju výšku nemáš až tak málo. Možno ide skôr o rozloženie stavby tela. Pravidelne cvičenie pomáha, ale nie každá máme postavu ideálnu. Ja mám úplne inú ako prrd dvadsiatimi rokmi ,zmenila sa už pôrodmi.
Nikdy som nemala ten typický väčš vypuklýí zadok či som pribrala, alebo nie.,Skôr opticky väčšie stehná pri stihlom páse. Neskôr po rokoch ,porodoch,tendenciu preberať do brucha a nohy tenké...a nezmenim.to.
Nie každá má postavu ženskú a takú akú by chcela.
Buď rada,že si chudá. Ver tomu, že väčšina to má naopak a váhu si musia strážiť a nepoznajú to hlavne neskôr (jesť všetko a kedy sa nám zachce ).

@anonym_autor a koľko merias keď máš stres,dufam ,že aspoň 180cm