icon

Energetický nápoj bez kofeínu: Zvyšuje krvný tlak?

6. júl 2026

Ahojte
Chcel by som sa spýtať, že energeticky nápoj bez koffeinu ma rovnaký účinok ako s koffeinom?
Som sledovaný na internom lebo mal som zvyseny tlak ale uz mam v normale ale užívam magnosolv lebo niekedy vyskočí.
Ráno sa cítim bez energi preto rozmýšľam ze by som si vyskúšal energetický nápoj.
Ďakujem za odpovede.

mirka414
•
6. júl 2026

@anonym_autor mne sa energetické nápoje našťastie hnusia ,neporadím ti ,ale skúsila by som miesto nich Macha tee mne to ráno zabralo viac ako káva

autor
•
6. júl 2026
@mirka414

@anonym_autor mne sa energetické nápoje našťastie hnusia ,neporadím ti ,ale skúsila by som miesto nich Macha tee mne to ráno zabralo viac ako káva

@mirka414 ale je tam kava nie?

anonym_d8e612
•
6. júl 2026

Normalne ranajky si uz vyskusal? Lebo zvycajne tie dodaju energiu a ked su fakt dobre, teda aj s pomalymi sacharidmi, tak ju dodaju dlhodobo. Energetak su rychle kalorie, je uplne jedno aky, ucinok je po pol hodine nulovy

anonym_d60257
•
6. júl 2026

@anonym_autor neviem aké energetické nápoje máš na mysli, ale vylúčila by som kofeín a cukor, hlavne umelé sladidlá, lebo demineralizujú telo a to spôsobuje výkyvy krvného tlaku. Miesto energeťákov dopĺňaj elektrolyty, stabilizujú krvný tlak...

autor
•
6. júl 2026
@anonym_d60257

@anonym_autor neviem aké energetické nápoje máš na mysli, ale vylúčila by som kofeín a cukor, hlavne umelé sladidlá, lebo demineralizujú telo a to spôsobuje výkyvy krvného tlaku. Miesto energeťákov dopĺňaj elektrolyty, stabilizujú krvný tlak...

@anonym_d8e612 áno rožok alebo chleba maslom .
Ale bez koffeinu zvýšia aj tak tlak?

@anonym_d60257 hocijaký energetak bez koffeinu. Užívam magnosolv.

Takže bez koffeinu môže sa zvýšiť tlak?

minenkaa
•
6. júl 2026

Zelený čaj?

autor
•
6. júl 2026
@minenkaa

Zelený čaj?

@minenkaa ten mi nechutí

mirka414
•
6. júl 2026
@anonym_autor

@mirka414 ale je tam kava nie?

@anonym_autor neviem presne ako je to pri vysokom tlaku ,neviem posúdiť ,ale da sa kúpiť Macha s mliekom a mne chuti lepšie ako energeticky nápoj ,ale zdravotne ti naozaj nechcem radiť aby som neuškodila

mirka414
•
6. júl 2026
@anonym_autor

@minenkaa ten mi nechutí

@anonym_autor treba si zvyknúť 😂isto lepšie ,zdravšie ako energeticky nápoj 😉

minenkaa
•
6. júl 2026
@anonym_autor

@minenkaa ten mi nechutí

@anonym_autor tak si ho oslad medom a daj citrón alebo kúp ochuteny
Hľadáš si výhovorky,osprchuj sa ráno studenou vodou

minenkaa
•
6. júl 2026

A káva,či tá ti tiež nechuti?

autor
•
6. júl 2026
@minenkaa

A káva,či tá ti tiež nechuti?

@minenkaa chuti ale neviem ci to nezvýši tlak bezkofeinova

sense
•
6. júl 2026

A čo taký energetak bez kofeínu obsahuje? Guaranu? Daj si maté. A ak sa cítiš bez energie tak treba začať dodržiavať spánkový režim a pozrieť sa aj na to čo jes

natalka13
•
6. júl 2026

Ak neobsahuje kofein tak su to len osladene vitaminy.
Nemas vysoky tlak neliecis sa kludne si daj kavu.

minenkaa
•
6. júl 2026
@anonym_autor

@minenkaa chuti ale neviem ci to nezvýši tlak bezkofeinova

@anonym_autor kľudne môžeš piť normálnu kávu ,tá nemá až taký vplyv na tlak ,môj muž pije dvojité espressa a tlak mu to nedvíha a líci sa na tlak
A ako bolo spomenuté nemáš vysoký tlak

maraba
•
Odpoveď bola odstránená
•
anonym_8c3b54
•
10. júl 2026
@sense

A čo taký energetak bez kofeínu obsahuje? Guaranu? Daj si maté. A ak sa cítiš bez energie tak treba začať dodržiavať spánkový režim a pozrieť sa aj na to čo jes

@sense ano,maté alebo pu-erh je super nahrada kavy.

maraba
•
Odpoveď bola odstránená
•