Je bezpečné zjesť hermelín päť dní po záruke?
Ahojte, mate niekto skusenosť so zjedením hermelínu po záruke? 🥲 nevšimla som si to, bol tepelne upravený (uplne sa roztekal) v grile, ja som mala pocit, že nejak zvláštne vonia trochu, no partner povedal že je ok, tak som nejak neriešila, no potom som si na krabici v chladničke všimla, že je 5dni po zaruke.. celkom stresujem, nakoľko mam dosť citlivy žaludok a čreva a k tomu emetofobiu, tak sa obavam, čo mi to spravi.. mate niekto podobnu skusenosť?😬
Koľko bol po záruke?
Ja som čakala, že napíseš 4 mesiace 🙈 pri hermelíne by si si možno ani to nevšimla. Nič ti nebude.
Koľko bol po záruke?
@anonym_e0d46b 5 dniiiiiiiii🤣🤣🤣🤣
@anonym_e0d46b 5 dniiiiiiiii🤣🤣🤣🤣
@anonym_0a8611 jaj, ja že nejaké 2 týždne
V pohode jem po záruke,také veci väčšinou píšu minimálnu záruku,ovonias,pozrieš vizuálne či nieje pleseň...
@anonym_0a8611 jaj, ja že nejaké 2 týždne
@anonym_e0d46b asi aj dva týždne by boli ešte v pohode
Možno bol len trochu vyzretejsi...ak nemal farebnú pleseň tak bol ok 🙂
@s_338 to je minimálna trvanlivosť a nie ,že pontimto dátume dobitím polnoci ,sa to pokazí a po požití zomriet
Pri 5dnoch po záruke ,by som šla dobrovoľne na výplach žalúdka a dialýzu
@minenkaa veľmi vtipne, naozaj 🤦🏼♀️bála som sa kvoli tomu môjmu citlivemu žalúdku a črevám. Len som sa tu snažila najsť nejaké uistenie, ale vidim, že márne. Keď už nevieš poradiť, nemusíš sa z toho aspoň vysmievať.
Neboj sa, nic ti nebude. Ja som raz zjedla jogurt mesiac po zaruke.Vsimla som si az ked som umyvala kelimok co isiel do kosa 🙆🏼♀️ tiez som trpla ci neskoncim prilepena par dni na zachode, nastastie mi nic nebolo 😅

@s_338 Keď sa ukľudníš, nebude ti nič