Je pri 160 cm a 44 kg normálne?
Moja nova priatelka ma pri 160 cm 44kilo a taketo stehna. Je to normalne? Akoze nieje kost a koza, telo ma pekne, Vraj oblecenie ma vsetko XS (aj to jej boli nohavicky velke) ale je to ok ked chcem s nou aj deta niekedy? ja mam 105 kilo a vysku 195cm
Je to ok
@crazy_cat_lady dakujem. ale citam ze na dieta aspon 50 by mala mat.
Fuj, ty máš aké špinavé prsty a nechty 😳
@crazy_cat_lady dakujem. ale citam ze na dieta aspon 50 by mala mat.
@anonym_autor od toho je lekar, aby jej poradil/usmernil, ak bude treba a bude to aktualne
Ty si nejaký jednoduchší? Však rozdiel je 44 kg pri vysokej žene a pri nízkej. Píšeš ako nejaký úchyl.
@anonym_autor od toho je lekar, aby jej poradil/usmernil, ak bude treba a bude to aktualne
@crazy_cat_lady uz aj teraz cakame ci to dostane alebo nie. Tak asi tak..
Ty si nejaký jednoduchší? Však rozdiel je 44 kg pri vysokej žene a pri nízkej. Píšeš ako nejaký úchyl.
@anonym_b1daa8 Samozrejme ze som, Mam doktorat z prirodnych vied iba.
nie, 44 nie je dobré. Aspon o 2-3 kg viac by mala mať. Ja pri výške 158 cm som pri váhe 46kg vyzerala ako podvýživená. Takže 44 kg nie je ok.
nie, 44 nie je dobré. Aspon o 2-3 kg viac by mala mať. Ja pri výške 158 cm som pri váhe 46kg vyzerala ako podvýživená. Takže 44 kg nie je ok.
@anonym_65c06a A to som myslel ze pride jedina a to hned sprava odpoved
Aby mohla darovať krv treba 50kg a nie na otehotnenie
@minenkaa Ona vyzera uplne normalne ako bezne zeny , akurat tie stehna ma velmi chude. a s nim aj minizadok
@anonym_autor to prečo mi píšeš
Tak jej kúp sedak pre deti na záchod ,aby si ju nemusel držať a nepodala pri💩💩💩💩 do záchodu
@anonym_autor Ona vie, ze fotis jej stehna na internet ?
@patrike áno viem. Práve Ti ja odpisujem.
@anonym_autor od výšky v cm odrátajú 100 a to jej jej ideálna váha. Ak má 160cm - 100 = 60. Jej ideálna váha má byť 60 kg
@anonym_autor od výšky v cm odrátajú 100 a to jej jej ideálna váha. Ak má 160cm - 100 = 60. Jej ideálna váha má byť 60 kg
@anonym_951e22 Zas netaraj :D Jednak je to 110 a nie 100, čiže idealna vaha je 50kg a okrem toho váha je to najnepodstatnejšie číslo na svete.
@anonym_951e22 Zas netaraj :D Jednak je to 110 a nie 100, čiže idealna vaha je 50kg a okrem toho váha je to najnepodstatnejšie číslo na svete.
@thirstymonk je to možné tiež. Ja som pred pár dňami práve čítala tuto moju verziu. To už je každého vec, v ktorej váhe sa cíti lepšie. Záleží asi aj na veku. mladým je asi tvoja verzia bližšia, ale starším asi tá moja.
@anonym_951e22 To je trochu zastarane a vysledkom su skor plne tvary.
Dnes skor CM minus 110 = KG
@thirstymonk je to možné tiež. Ja som pred pár dňami práve čítala tuto moju verziu. To už je každého vec, v ktorej váhe sa cíti lepšie. Záleží asi aj na veku. mladým je asi tvoja verzia bližšia, ale starším asi tá moja.
@anonym_951e22 Podstatnejšie je percento telesného tuku než nejaká hmotnosť vieš... Daj si do googlu Ronnie Coleman. Týpek váži 140kg, zdá sa ti, že by bol "tlustý"?
@anonym_951e22 To je co za blbosť?
@anonym_951e22 To je co za blbosť?
@abbey1 Veru dobrá blbosť. Podĺa tohto čudesného výpočtu by som mala mať ideálne 70 kg. Podĺa výpočtu BMI by som však mala mať od cca 55 do 65 kg.
Pri výške 160 cm je váha 44 kg strašne málo. Veď musí vyzerať ako kostra, ani rici, ani cici. Tebe sa taká vyziabnutá žena páči?
Pri výške 160 cm je váha 44 kg strašne málo. Veď musí vyzerať ako kostra, ani rici, ani cici. Tebe sa taká vyziabnutá žena páči?
@anonym_1986c5 Nemáš pravdu. Celé roky som mala cca 48 kg s výškou cca 165 a bolo to akurát.
@anonym_65c06a A to som myslel ze pride jedina a to hned sprava odpoved
@anonym_autor Preco by nemohla otehotniet? Ja som otehotnela pri cca 43 kg a to dokonca dvakrat. Mam 155 cm..
Ak ma normalne cyklus....