icon

Kedy sa vrátiť do práce a školy po chrípke?

Včera o 12:32

Prosím Vás, kedy ste Vy a deti nastupovali do kolektívu po chrípke? Starší syna to chytilo minulý štvrtok, teploty mal do soboty, potom silná nádcha a teraz ešte kašeľ. Mladší to chytil v nedeľu a teploty mal do včera. Myslela som, že minimálne starší pôjde už od pondelka do školy, ale doktorka povedala, že až od stredy a mladší ešte celý budúci týždeň doma. Samozrejme beriem to do úvahy a nechávam ich doma.
Len teraz som na vážkach, čo ja. Ja som mala teploty nedeľa až utorok do 38. Teraz mi je už celkom fajn, občas tiež kašlem. Učím na strednej škole a už by som od pondelka nutne potrebovala do práce. Myslite, že je to už v pohode? Išli ste tiež po týždni doma do práce?

anonym_da4a69
Včera o 13:15

@anonym_autor šla by som aj podľa môjho subjektívneho pocitu, či sa na to už cítim alebo som stále ako vygrcaný rezanec.

kacena4
Včera o 13:27

my mame tiez doma vsetci chripku a riadime sa vnutornym pocitom. syn aj dcera po 5 dnoch isli do skoly, ja som este doma, lebo sa este necitim ok, ale od pondelka uz idem (ale tiez ma to drzalo len 7 dni)

anonym_48e266
Včera o 14:25

Minule som bol pri lekarovi,vraj PN s chripkou 3tyzdne...

anonym_aa3d57
Včera o 18:06

Moje deti boli doma 9 dní, resp. 8 dní. Muž 6 dní.