icon

Konzumujete bravčové mäso?

8. sep 2026

Nájde sa tu niekto, kto ho nekonzumuje?

Strana
z2
anonym_64fe8a
8. sep 2026

Ja nie, ale ja ziadne maso

leveta
8. sep 2026

Ja jem len bravčové mäso. Nie často, ale iné nezjem. Hovädzie, kuracie, alebo nebodaj ryby vôbec.

vero13
8. sep 2026

Ja tiež nejem bravčové, ostatné okrem rýb sa snažím tiež pomenej, ale zjem…

nikoletta1712
8. sep 2026

@anonym_autor Ja…Som vegetariánka niečo cez štyri roky…

anonym_743b0d
8. sep 2026

@anonym_autor nie, bravčové mäso nejem vôbec, hovädzinu občas, väčšinou kura, rybu.

malinka158
8. sep 2026

Bravcove nejem 10 rokov

anonym_d1f667
8. sep 2026

z bravcoveho jem len panenku, a jem ho len doma

anonym_8acb3f
8. sep 2026

Normalne ho jem najviac krkovičku a bôcik.

thirstymonk
8. sep 2026

Jasne, ja chude časti. Z každého mäsa. Mastné mäso neznášam, predsa však slaninu konzumujem a aj keď robím fašírky, alebo klobásy, tak všetci hejtujú, že suche.

Najčastejšie robím kare, potom stehno. Čas od času panenku.

klarissa25
8. sep 2026
@thirstymonk

Jasne, ja chude časti. Z každého mäsa. Mastné mäso neznášam, predsa však slaninu konzumujem a aj keď robím fašírky, alebo klobásy, tak všetci hejtujú, že suche.

Najčastejšie robím kare, potom stehno. Čas od času panenku.

@thirstymonk ona sa pyta ci ho nekonzumujeme… ty ho konzumujes nie?

anonym_f73d9e
8. sep 2026

Nekonzumujem žiadne mäso. Už 36 rokov.

biba_18
8. sep 2026

kamoška je adventistka. neje bravčové

beata_k
8. sep 2026

Preco ho nejes?

2691
8. sep 2026

@anonym_autor bravčové obmedzené, 2-3 x za mesiac nejaké karé,alebo panenku.
Nejem ani kupované kurčatá. Je to des.

anonym_1415c8
8. sep 2026
@vero13

Ja tiež nejem bravčové, ostatné okrem rýb sa snažím tiež pomenej, ale zjem…

@vero13 asi vies malo o rybach, ze ich upradnostnujes pred masom

kikusenka1
8. sep 2026
@leveta

Ja jem len bravčové mäso. Nie často, ale iné nezjem. Hovädzie, kuracie, alebo nebodaj ryby vôbec.

@leveta ja takisto

anonym_3c79a9
8. sep 2026

Mne bravcove maso smrdi, nejem ho 25 rokov.

rozculena
8. sep 2026

aj mne smrdí bravčové,panenku som jedávala,ale už mi smrdí aj tá.Horšia vec je,že už mi začalo smrdieť aj hovädzie....

tatiana149
8. sep 2026

@anonym_autor jaaaaa. Mám alergiu

euka210
8. sep 2026

@anonym_autor ano, ale hlavne nasu domacu kozlacinu, zajacinu, kuracinu.

leveta
8. sep 2026
@tatiana149

@anonym_autor jaaaaa. Mám alergiu

@tatiana149 môžem sa spýtať, aké si mala prejavy? Alergiu na mäso bravčové počujem prvý krát. Aj sa to kontroluje z krvi, či podľa príznakov len? Aj na niečo iné máš alergiu?

tatiana149
8. sep 2026
@leveta

@tatiana149 môžem sa spýtať, aké si mala prejavy? Alergiu na mäso bravčové počujem prvý krát. Aj sa to kontroluje z krvi, či podľa príznakov len? Aj na niečo iné máš alergiu?

@leveta mam celkovo alergiu Alfa gal. Je to všetko živočíšne okrem rýb a kuracie..... nachádza sa všade čo kupim..nielen mäso ale aj želatína, lieky, liečivá, jedlo....... príznaky mam rovno anafilaxiu. A je to dosť nebezpečne. Liečiť sa nedá. Je to zatiaľ nový tip alergie. Som prísne kontrolovaná. Doktori o chorobe tak maximálne počuli ale vôbec nevedia o čo ide. Tak si to študujú.. zistila mi to minulý rok imunologička. Neviem čo ešte. Ak niečo tak sa pýtaj. A inak vraj to je po uštipnutí kliešťom. Aj tak si myslím, ze žiadneho kliešťa som nemala nikdy....ale ktovie. Reakcie byvaju od 2-8 hodín po zjedení jedla, kde sa alfa gal nachádza. Stačí mala zložka. Takze som nedobrovoľne veganka. Aj kes som vždy všetko jedla. A teraz sa doktor aj boji mi dať lieky. A na pomoc mam Epipen.....

anonym_e7edf8
8. sep 2026

@anonym_autor nekonzumujem. Nenávidím od detstva a nejem už roky

vevesh
8. sep 2026

Uz od malicka mi byvavalo velmi zle od zaludka pri konzumacii bravcoveho....po odstahovani sa z domu ho vobec nekonzumujem, cize od 19rokov. S inym druhom masa nemam problem.

tenerifka
8. sep 2026

Milujem bravcove, hovadzie a ryby, ine maso nezjem, ziadnu hydinu ani kozu ci ovcu. Raz za mesiac si dam pecene bravcove rebierka, pekne s vypekom. Milujem aj slaninu, robievam si rano s vajickami. A vcul co?

anonym_8c340e
8. sep 2026

Nie často, ale chované na Slovensku

thirstymonk
9. sep 2026
@klarissa25

@thirstymonk ona sa pyta ci ho nekonzumujeme… ty ho konzumujes nie?

@klarissa25 No v nadpise témy sa pýta inak :D

nikol_ka31
9. sep 2026

My ho normálne jedávame, buď krkovicu alebo pečený bôčik. Alebo mám rada bravčové na kocky a len tak s cestovinou.

7miriam77
9. sep 2026

Ja mäso absolútne žiadne už vyše 20 rokov, som pescetarian...raz do mesiaca si dám rybu

veronika_e
9. sep 2026

Áno, jeme.. respektíve ja len veľmi málo, ale ostatní členovia našej domácnosti musia mať mäso takmer stále, nakoľko sa im taký obed bez neho ani neráta. Ale teda nenakupujem v reťazcoch, ale v menších mäsiarstvách, Gašparík napríklad..

Strana
z2