Konzumujete bravčové mäso?
Nájde sa tu niekto, kto ho nekonzumuje?
Ja jem len bravčové mäso. Nie často, ale iné nezjem. Hovädzie, kuracie, alebo nebodaj ryby vôbec.
@anonym_autor nie, bravčové mäso nejem vôbec, hovädzinu občas, väčšinou kura, rybu.
z bravcoveho jem len panenku, a jem ho len doma
Normalne ho jem najviac krkovičku a bôcik.
Jasne, ja chude časti. Z každého mäsa. Mastné mäso neznášam, predsa však slaninu konzumujem a aj keď robím fašírky, alebo klobásy, tak všetci hejtujú, že suche.
Najčastejšie robím kare, potom stehno. Čas od času panenku.
Jasne, ja chude časti. Z každého mäsa. Mastné mäso neznášam, predsa však slaninu konzumujem a aj keď robím fašírky, alebo klobásy, tak všetci hejtujú, že suche.
Najčastejšie robím kare, potom stehno. Čas od času panenku.
@thirstymonk ona sa pyta ci ho nekonzumujeme… ty ho konzumujes nie?
Nekonzumujem žiadne mäso. Už 36 rokov.
@anonym_autor bravčové obmedzené, 2-3 x za mesiac nejaké karé,alebo panenku.
Nejem ani kupované kurčatá. Je to des.
Ja tiež nejem bravčové, ostatné okrem rýb sa snažím tiež pomenej, ale zjem…
@vero13 asi vies malo o rybach, ze ich upradnostnujes pred masom
Ja jem len bravčové mäso. Nie často, ale iné nezjem. Hovädzie, kuracie, alebo nebodaj ryby vôbec.
@leveta ja takisto
Mne bravcove maso smrdi, nejem ho 25 rokov.
aj mne smrdí bravčové,panenku som jedávala,ale už mi smrdí aj tá.Horšia vec je,že už mi začalo smrdieť aj hovädzie....
@anonym_autor jaaaaa. Mám alergiu
@tatiana149 môžem sa spýtať, aké si mala prejavy? Alergiu na mäso bravčové počujem prvý krát. Aj sa to kontroluje z krvi, či podľa príznakov len? Aj na niečo iné máš alergiu?
@tatiana149 môžem sa spýtať, aké si mala prejavy? Alergiu na mäso bravčové počujem prvý krát. Aj sa to kontroluje z krvi, či podľa príznakov len? Aj na niečo iné máš alergiu?
@leveta mam celkovo alergiu Alfa gal. Je to všetko živočíšne okrem rýb a kuracie..... nachádza sa všade čo kupim..nielen mäso ale aj želatína, lieky, liečivá, jedlo....... príznaky mam rovno anafilaxiu. A je to dosť nebezpečne. Liečiť sa nedá. Je to zatiaľ nový tip alergie. Som prísne kontrolovaná. Doktori o chorobe tak maximálne počuli ale vôbec nevedia o čo ide. Tak si to študujú.. zistila mi to minulý rok imunologička. Neviem čo ešte. Ak niečo tak sa pýtaj. A inak vraj to je po uštipnutí kliešťom. Aj tak si myslím, ze žiadneho kliešťa som nemala nikdy....ale ktovie. Reakcie byvaju od 2-8 hodín po zjedení jedla, kde sa alfa gal nachádza. Stačí mala zložka. Takze som nedobrovoľne veganka. Aj kes som vždy všetko jedla. A teraz sa doktor aj boji mi dať lieky. A na pomoc mam Epipen.....
@anonym_autor nekonzumujem. Nenávidím od detstva a nejem už roky
Uz od malicka mi byvavalo velmi zle od zaludka pri konzumacii bravcoveho....po odstahovani sa z domu ho vobec nekonzumujem, cize od 19rokov. S inym druhom masa nemam problem.
Milujem bravcove, hovadzie a ryby, ine maso nezjem, ziadnu hydinu ani kozu ci ovcu. Raz za mesiac si dam pecene bravcove rebierka, pekne s vypekom. Milujem aj slaninu, robievam si rano s vajickami. A vcul co?
Nie často, ale chované na Slovensku
@thirstymonk ona sa pyta ci ho nekonzumujeme… ty ho konzumujes nie?
@klarissa25 No v nadpise témy sa pýta inak :D
My ho normálne jedávame, buď krkovicu alebo pečený bôčik. Alebo mám rada bravčové na kocky a len tak s cestovinou.
Ja mäso absolútne žiadne už vyše 20 rokov, som pescetarian...raz do mesiaca si dám rybu
Áno, jeme.. respektíve ja len veľmi málo, ale ostatní členovia našej domácnosti musia mať mäso takmer stále, nakoľko sa im taký obed bez neho ani neráta. Ale teda nenakupujem v reťazcoch, ale v menších mäsiarstvách, Gašparík napríklad..

Ja nie, ale ja ziadne maso