icon

Prečo ľudia neznášajú verejné kúpaliská?

Včera o 05:06

Ahojte, keď som mala 15-25 rokov, bolo mi to de facto jedno, neriešila som hygienu apd.
Ale s pribúdajúcim vekom nechodím na verejné kúpaliská, bazény, wellnessy s vírivkami, na termálne kúpaliská, verejné pláže apd. Nemám rada veľa nahých spotených tiel okolo seba, mám rada svoje súkromie a hlavne si potrpím na hygienu - kvôli opakujúcim sa infektom po návštevách kúpalísk a aqua parkov. Kúpem sa iba v súkromnom bazéne, kde viem, čo sa deje, ako sa čistí... a rovnako tam nie je hlava na hlave. Takisto domáca vírivka - vyčistená, vymenená voda apd. Nie som žiadny monk, ani nemám OCD, len jednoducho v týchto veciach som veľmi citlivá na hygienu - mám aj v hoteloch problém so sprchami a s vaňami.

Je tu niekto, kto je na tom podobne?
Momentálne som vo fáze zoznamovania sa a keď niekomu poviem, že nechodím na kúpaliská, do aqua parkov, termálov na verejné pláže, tak som za divnú. Muži to neriešia..

Strana
z3
petronellla87
Včera o 20:33

@anonym_autor ja odkedy som robila vo wellness hoteli nechodim do wellness cize ja ta chapem🤣

dahliaa
Včera o 20:54

Nevadí mi velké bazény, aquaparky, moře a čistá pěkná jezera. Nevlezla bych ale do nějakého přírodního biotopu nebo špinavého jezera. Domácí bazén je ale samozřejmě nejlepší

Strana
z3