icon

Ste citliví na zmeny počasia?

12. sep 2026

Ahojte, do mojich asi 30-35 rokov som výkyvy počasia nijako výrazne nepociťovala. Neriešila som, či pršalo, svietilo slnko, fúkalo, bola tlaková níž apd. Ale priznám sa, zmenilo sa to. Keď svieti slnko, je tlaková výš, cítim sa v pohode, nebolí ma hlava, nie som ospalá. Keď je takto ako tieto dva dni, som unavená, mám nízky tlak, bolí ma hlava, neviem poriadne fungovať. O nálade ani nehovorím. Ako to máte vy? Ovplyvňuje vás počasie alebo vôbec nie?

anonym_e761b8
12. sep 2026

@anonym_autor posledných 30-35 R ani, ale mám na to kvapky tak fungujem

tilly
12. sep 2026

Áno. Včera som bola ako zombie

anonym_77b389
12. sep 2026

Skoro cely svoj život cítim zmeny počasia aj s predstihom.Rokmi sa to ešte zintenzívnilo.Hovorim si, že som taká rosnička, alebo skôr ropucha 😃

gab
12. sep 2026

ano, citim. Ako prve mi to signalizuju klby, tak uz viem, ze bude zmena pocasia.
A bez slnka som ako udreta mechom. Od novembra do konca februara idem na nudzovy rezim. 😂cim som starsia, tym sa to zhorsuje.

zabka79
12. sep 2026

@anonym_autor mne sa zvysili extrasystoly, neprijemne...

svetlonos
12. sep 2026
@anonym_e761b8

@anonym_autor posledných 30-35 R ani, ale mám na to kvapky tak fungujem

@anonym_e761b8
A je kvapky na to používaš prosím ťa?

anonym_e761b8
12. sep 2026
@svetlonos

@anonym_e761b8
A je kvapky na to používaš prosím ťa?

@svetlonos sú aj tablety proti vplyvom počasia na SVK sa kúpiť nedajú, užívam viac ako 10r
https://www.beres.hu/termek/beres-antifront-bel...

tetapetra
12. sep 2026

Čím som staršia,tým som na výkyvy citlivejšia.

beata_k
12. sep 2026

@anonym_autor Velmi 🫤 Ked sa meni pocasie tak mi ide hlavu rozstrelit. Kym mi volakedy stacila kava, tak dnes musim paralen ( ibalgin nemozem)

svetlonos
12. sep 2026
@anonym_e761b8

@svetlonos sú aj tablety proti vplyvom počasia na SVK sa kúpiť nedajú, užívam viac ako 10r

@anonym_e761b8
Ďakujem, poprosím kamošku,czuje kúsok od nás v hu.

d_ivana
12. sep 2026

@anonym_autor Nemám ani 30, ale áno, som. Bolieva ma hlava vzadu dole, včera to bol des.

bielasovicka
12. sep 2026

@anonym_autor áno, ja veľmi. Deti mi hovoria ze by som mohla hlásiť predpoveď počasia v TV 😂

bielasovicka
12. sep 2026
@anonym_e761b8

@anonym_e761b8 dobre vedieť. Určite kúpim a vyskúšam 👍

anonym_27fe15
13. sep 2026

Odkedy mám za sebou operáciu hlavy,moja hlava je ako radar na počasie, tie zmeny atmosférického tlaku by som bez analgetik nedala..

pettom19
13. sep 2026

Ja to mam rovnako ako ty. Do tridsiatky som nevedela, co je zmena pocasia. Potom sa to zacalo. Zvycajne den - dva pred zmenami tlaku mam bolesti hlavy, taha mi jazvu po cisarskom, citim sa strasne unavene, nedokazem normalne mysliet, ale najhorsie na tom su tie bolesti hlavy, bez liekov to nedavam...