icon

Čo hovoríte na premenlivé počasie na východe?

12. júl 2026

Ahojte, ja neviem ako vy, ale ja tieto dva dni cítim ako v Londýne a za deň sa mi vystriedajú pred očami skoro všetky štyri ročné obdobia. Aj slniečko svieti, aj kosa je, aj prší, aj vietor fúka... 38 stupňové teploty boli u mňa cez, ale toto je veľmi kajnšmetke počasie...

thirstymonk
12. júl 2026

@anonym_autor Ste sa ruhali, tak teraz tu to máme... 4 dni bolo leto a teraz sa možme strčiť.

autor
12. júl 2026
@thirstymonk

@anonym_autor Ste sa ruhali, tak teraz tu to máme... 4 dni bolo leto a teraz sa možme strčiť.

@thirstymonk ja som sa nerúhala, mne toto vyhovuje viac, len k*rva neviem, ako sa obliecť, lebo naozaj 4 ročné obdobia. Ale úprimne, toto mi vyhovuje určite viac ako 38čky.

anonym_cf8a71
12. júl 2026
@anonym_autor

@thirstymonk ja som sa nerúhala, mne toto vyhovuje viac, len k*rva neviem, ako sa obliecť, lebo naozaj 4 ročné obdobia. Ale úprimne, toto mi vyhovuje určite viac ako 38čky.

@anonym_autor vsak zajtra ma skoncit monzun. A vcera poobede bolo naozaj prijemne, aspon u nas

autor
12. júl 2026
@anonym_cf8a71

@anonym_autor vsak zajtra ma skoncit monzun. A vcera poobede bolo naozaj prijemne, aspon u nas

@anonym_cf8a71 ja mám rada tak 22-24, len trosku nech je to konzistentne. Lebo clovek naozaj nevie, ako... teraz mam na sebe teplaky a mikinu. Som s tym ok, lepsie ako by som mala zliezt z koze od tepla.

anonym_cf8a71
12. júl 2026
@anonym_autor

@anonym_cf8a71 ja mám rada tak 22-24, len trosku nech je to konzistentne. Lebo clovek naozaj nevie, ako... teraz mam na sebe teplaky a mikinu. Som s tym ok, lepsie ako by som mala zliezt z koze od tepla.

@anonym_autor vzhladom na katastrofalne sucho, ktore mame som vdacna za kazdu kvapku dazda, ktora spadne. A je lepsi takyto tichy dazd, ktory stiha aj vsakovat do pody ako privalove burky z tepla, co sme mali pred tyzdnom. 30° mi nevadi, 36 uz ano, ked je 20 viem sa obliect teplejsie, lebo obliekam sa podla pocasia, nie podla kalendara

patrike
12. júl 2026
@thirstymonk

@thirstymonk Ty si veru tuna peknych par hriechov spachal.

autor
12. júl 2026
@anonym_cf8a71

@anonym_autor vzhladom na katastrofalne sucho, ktore mame som vdacna za kazdu kvapku dazda, ktora spadne. A je lepsi takyto tichy dazd, ktory stiha aj vsakovat do pody ako privalove burky z tepla, co sme mali pred tyzdnom. 30° mi nevadi, 36 uz ano, ked je 20 viem sa obliect teplejsie, lebo obliekam sa podla pocasia, nie podla kalendara

@anonym_cf8a71 jasne, ten dážď je super kvôli prírode, toto naozaj kvitujem.

niki35
12. júl 2026

Ja som rada že je také počasie a nie tie horúčavy čo boli. To sa nedalo žiť. A hlavne je dobré pre pôdu/ úrodu keď poprší. Cez ďalší víkend má byť slnečno okolo 30°

anonym_6063f6
12. júl 2026

vsak len 3den miestami prsi, co aj hlasili doteraz bolo normalne😂

anonym_614f42
12. júl 2026

keby som nebola pri mori asi by som bola pekne frustrovana, sme doma uz tyzden a este jeden den pekne nebolo, uz pozeram zase ine krajiny kde ujst

slavomira236
12. júl 2026
@anonym_614f42

keby som nebola pri mori asi by som bola pekne frustrovana, sme doma uz tyzden a este jeden den pekne nebolo, uz pozeram zase ine krajiny kde ujst

@anonym_614f42 som na to podobne. Stvrtok som prisla z egylta a pkatok ma uz ceky den bola hlavA..uz o zer ci njeje nejaka last ale tkhto roku je to slabe..sedim v dome a ke mi zima..

anonym_614f42
12. júl 2026
@slavomira236

@anonym_614f42 som na to podobne. Stvrtok som prisla z egylta a pkatok ma uz ceky den bola hlavA..uz o zer ci njeje nejaka last ale tkhto roku je to slabe..sedim v dome a ke mi zima..

@slavomira236 presne aj tie bolesti hlavy mam odkedy sme doma, vonku bunda, doma teplaky a prisli sme z 45 stupnov

anonym_756d08
12. júl 2026

Celý týždeň je hnusne, chladno. Mať teraz dovolenku, tak ma asi klepne 😳

anonym_f2cf62
13. júl 2026

Za Mňa je chladno. Tie 40 mi sedeli viac ja som veľmi teplomilna. Keď je 35 je mi akurát keď je viac je mi teplo 🤷‍♀️ zimy fakt nemusím a toto co je teraz von je na mikinu.

anonym_614f42
13. júl 2026

dnes malo byt relativne pekne, ze pojdeme na kupalisko, vsetky su zatvorene a ledva 23 stupnov, sme uz vyse tyzdna doma od mora a cista depresia tu

anonym_bbfc4c
13. júl 2026

ludom nevyhovies :D

sweet20
14. júl 2026

Mne je rano zima, tak mam rifle, okolo obedu uz je mi horuco tak ked sa da sa prezleciem ale ked nie tak som cela spotena. Aj dnes sa mi to stalo. Bud zamrznem rano alebo sa poobede spotim

liusa82
14. júl 2026
@sweet20

Mne je rano zima, tak mam rifle, okolo obedu uz je mi horuco tak ked sa da sa prezleciem ale ked nie tak som cela spotena. Aj dnes sa mi to stalo. Bud zamrznem rano alebo sa poobede spotim

@sweet20 presne aj ja za deň sa vyzliekam a obliekam aj niekolkokrát..človek už riadne nevie čo na seba chvilku mikina, hrubšie gate pol dňa potom zas krátke tričko.Ja mám najradšej ked som od rána v jednom druhu oblečenie. Už ma to nebavi teraz bude chvilku par dni teplo a zase chlad a v noci v juli že 11, 12 stupňov veď to je na hlavu.Cele zle.Keď boli decka v škole skapíňalo sa od tepla a teraz o ničom.Mne sa zdá že tie letá a výkyvy sú z roka na rok šialenejšie a šialenejšie