icon

Užívate kreatín? Jeho účinky a správne užívanie

28. apr 2026

Ahojte užívate kreatin? Aké účinky na vás má? Ako ho správne užívať? Podávate lepšie výkony vo fitku? Nezaťažuje srdce?

anonym_f1cdde
28. apr 2026

ahoj, pred par dnami som tu mala velmi podobnu temu 🙂 https://www.modrykonik.sk/forum/co-zdraviu-dospelych-prospieva-a-co-skodi/uzivate-kreatin-skusenosti-a-zmeny-po-jeho-uzivani/ kupila som si ho, zatial ho berime nejaky ten piaty den a vysledky teda posudit neviem

sisska96
28. apr 2026

Načo

cimage
28. apr 2026

Pred par dnami som videla video o kreatine a radsej by som ho nebrala. Padaju z toho vlasy a este to ma dalsie vedlajsie ucinky.

anonym_72348d
28. apr 2026

@anonym_autor uzivam kreatin tak 2 roky zatiaľ. 5g denne, no mám 5x do týždňa silový tréning plus box 3x. Nevidím na sebe žiadne nejaké vedľajšie účinky a 2 r je myslím si dosť na zhodnotenie. Hlavne je treba veľa piť a bude všetko ok

miselka257
28. apr 2026

žiadne padanie vlasov po kreatíne nehrozí, nemusíš sa báť 😂 neberiem ho dlho, ale pociťujem kus zmenu, len sa neviem dokopať k pitiu väčšieho množstva vody (ijem ju nasilu keď si spomeniem ) 🤔

anonym_02fbb5
28. apr 2026
@miselka257

žiadne padanie vlasov po kreatíne nehrozí, nemusíš sa báť 😂 neberiem ho dlho, ale pociťujem kus zmenu, len sa neviem dokopať k pitiu väčšieho množstva vody (ijem ju nasilu keď si spomeniem ) 🤔

@miselka257 akú zmenu vidíš?

miselka257
28. apr 2026
@anonym_02fbb5

@miselka257 akú zmenu vidíš?

@anonym_02fbb5 mám pocit väčšej energie, nie som unavená a viac vládzem aj pri cvičení 😁

anonym_136cd4
28. apr 2026

@anonym_autor vygoogli😃

anonym_3ca9f9
29. apr 2026

mala som naozaj vela sily a aj lepsi mentalny vykon, ale mala som z neho suché podrazdene oči a ano, dost mi zacali padat vlasy. asi nie kazdy ma tieto vedlajsie ucinky, ale ja som ich zial mala. nestalo mi to za to.
silu som si vybudovala sice pomalsie, ale postupnym zvysovanim zataze. na lepsi mentalny vykon je zase dobry l-theanin.

gabrielkamajeckka
30. apr 2026

Užívam už asi 7-8 rokov vkuse, kreatín monohydrát creapure. Neskutočne veľ pozitívnych účinkov...