icon

Výživové doplnky po päťdesiatke: Ktoré sú najlepšie?

Dnes o 08:12

Ahojte. Prosím, vy co ste presiahli 50 rokov, užívate nejaké výživové doplnky, vitamíny? Snažím sa stravovat zdravo,viacej piť. Chcem siahnuť aj po nejakých vitaminoch. Poradíte s akými mate dobrú skúsenosť a vidieť aj výsledky. Dakujem

tenerifka
Dnes o 08:21

@anonym_autor magnesium, creatin, a kedze mavam silny menzes, tak aj zelezo. Mam 52 rokov. Zacala som so silovym cvicenim, snazim sa jeste vela bielkovin aj vlakniny, chodim na slnko.

anonym_958f58
Dnes o 08:26

Vitamíny C a D najmä v zime a na jar.Mala som obdobie, keď mi veľmi padali vlasy,vtedy som užívala Zn a Se.Inak sa snažím o vyvážený jedálniček.

mimisram
Dnes o 09:19

Klasika vitaminy D, C, Becka su tiez fajn uzivat. Mamina teraz zacala aj kolagen uzivat.

simsalabim
Dnes o 09:56

Vapnik+d+k, magnezium, condrosulf alebo podobne na klby.

autor
Dnes o 10:29
@simsalabim

Vapnik+d+k, magnezium, condrosulf alebo podobne na klby.

@simsalabim dakujem pekne za tipy

anonym_d39301
Dnes o 11:26

Ake vysledky ocakavas? Len tak od oka aby sa nepovedalo je zbytocne do seba pchat blbosti. Ak si myslis, ze mas nedostatok vitaminov/mineralov urob si najprv krvne testy. Ak mas problem s klbmi viem odporucit Sioux klbovu vyzivu, ak potrebujes nieco na pamat Omega3 alebo Lecitin. Ak na imunitu D3, probiotika.

catherin4
Dnes o 11:40

Zrovna tu jedna uzivatelka pridala prispevok o jacmeni a chlorele, ja som to dlho uzivala a radim hlavne to. Hlavne jacmen. Ma vela vitaminov, mineralov, vsetko co potrebujes. Nemusis uzivat separovane vitaminy, toto ma vsetko. Je to prasok z mladeho jacmena, ktory ma najviac vitaminov, zarobis si ho s vodou a vypijes. Uziva to aj moja mama, uz roky.

anonym_c610e3
Dnes o 12:11

Záleží aj od tvojho stravovania a životosprávy.
Odporúčam ale veľa bielkovin a prípravky proti rednutiu kosti - náš gynekolog vždy odporúča ženám po menopauze. A podla stravy, veľa ľudí má problém s nedostatkom vlákniny, nedostatkom minerálov.. je toho kopec co ti ľudia poradia ..