Čo kúpiť dieťaťu na prvé narodeniny?
Ahojte,
čo ste kúpili svojmu dieťaťu na 1. rôčik?
Má už teraz strašne veľa hračiek a máme malý byt. (Ale mame ešte garáž) . Starí rodičia mu kúpili elektrické autíčko značky Mercedes v jeho veľkosti, čo sme pôvodne chceli kúpiť my.
Teraz vôbec nevieme, čo mu kúpiť 🙆♀️ som z toho trochu na nervy, keďže o dva týždne má narodeniny a o tri týždne oslavu.
Pinklerovej triangel
@smejko47 to už som dlho rozmýšľala nad týmto 😍👍🏼 super nápad. Ďakujem
Omylom som dala anonym, nechápem ako 😃😂
Drevene obocie a zelenina co sa da prekrajovat?
Zvukova knizka?
Farbicky, ak mas odvahu?
Legi Duplo?
Ale ak vsetko mate tak torts a heliovy balonik spravis paradu tiez 😂
Isli sme do hrackarstva v ten den a kupili sme kyblik, lopatku a hrablicky spolu za 12 eur. Hral sa s tym cele leto. Poviem Ti tajomstvo - rocnemu dietatu je naozaj uplne fuk, co dostane na narodky... 🙃
Čo budete všetci kupovať,ked bude mať 5 rokov? Aha,dalšiu garaž na hory nepotrebných hračiek. Načo auto na 1 rok? No,ako myslite...potom to budes rozpredavat na bazaroch za štvrtinovu cenu.
Urobiš mu oslavu,tortu,čo ešte treba? Jemu je to fuk a ty sa potrebuješ ukazať alebo?...
Myslum to v dobrom,menej je niekedy viac. A od isteho veku su lepsie zažitkové darčeky.
Čo budete všetci kupovať,ked bude mať 5 rokov? Aha,dalšiu garaž na hory nepotrebných hračiek. Načo auto na 1 rok? No,ako myslite...potom to budes rozpredavat na bazaroch za štvrtinovu cenu.
Urobiš mu oslavu,tortu,čo ešte treba? Jemu je to fuk a ty sa potrebuješ ukazať alebo?...
Myslum to v dobrom,menej je niekedy viac. A od isteho veku su lepsie zažitkové darčeky.
@janinah chápem, že to myslíš v dobrom, ďakujem za názor 🙂 My to máme premyslené po svojom. Auto na rok berieme preto, že má rád autá a keď také vidí, má z toho obrovskú radosť a teší sa. Zážitkové výlety mame každý deň
odrážadlo
My sme synovi kúpili učiacu vežu keď mal 10 mesiacov a mal ju akože na narodeniny. V ten deň od nás u nedostal nič, len jahody :D Vežu používame denno denne.
Od príbuzných dostal:
- lego duplo (bolo hit až kým nedostal na Vianoce magnatiles)
- nizke široké odrážadlo, používa doteraz
- knižky, čítame doteraz
- pieskovisko mušličku k obom babkám, opäť sa blíži sezóna pieskovísk, takže babky už vytiahli a používa sa
- dostal aj voskovky, nepoužíval ich, ja som mu neskôr kúpila fixky so zaobleným krátkym hrotom, tie zbožňuje
Iné super možnosti sú lopta, výbava do pieskoviska, nočník (na hranie, zoznámenie sa), magnetická tabuľka na kreslenie (kreslí ale neofarbí seba ani steny), plastové zvieratká, autíčka, bábika, nasadzovačky, vhadzovačky.
Ale aj tak je menej viac a čím menej toho doma máte, tým lepšie sa pohrá. Uprednosti hračky na otvorenú hru, nie také, s ktorými sa dá robiť len jedna vec.
@anonymes To ako vážne sa pýtaš? Kúp mu vzducholoď. Bože ženy, vy čo v tých hlavach máte? Myslís, že ročnému dieťaťu záleží na tom, čo mu kúpite? Že to jasne vníma, zhodnotí, ocení a bude si to pamätať?
@anonymes To ako vážne sa pýtaš? Kúp mu vzducholoď. Bože ženy, vy čo v tých hlavach máte? Myslís, že ročnému dieťaťu záleží na tom, čo mu kúpite? Že to jasne vníma, zhodnotí, ocení a bude si to pamätať?
@anonym_de7866 😃 Veď to je normálna otázka. Ak nemáš nápad, načo sa vyjadruješ? Tak či tak mu kúpime niečo, to už neovplyvníš. Či si to bude, nebude pamätať, naša vec, nie?
Knižky knižky knižky a loptu
Hračku ale elektrické auto by som nekupovala pre tak malé dieťa. Škoda peňazí
My sme ani jednému dieťaťu na prvé a druhé narodeniny nič nekúpili, oni tomu aj tak nechápu nevedia čo sú narodeniny a kupujeme im neustále niečo takže to nemá význam 😊
My sme ani jednému dieťaťu na prvé a druhé narodeniny nič nekúpili, oni tomu aj tak nechápu nevedia čo sú narodeniny a kupujeme im neustále niečo takže to nemá význam 😊
@anonym_2970e3 presne moja reč 🙂 moja dostáva hračky po celý rok aj teraz som jej kúpila lego Duplo interaktívny vlak plus nejaké koľaje k tomu za 150 eur, podľa mňa tie oslavy sú len na to aby rodičia ukázali celej rodine že akú majú drahu tortu a ako majú zariadene v byte/dome ...naša tiež bude mať narodky a nedostane nič iba od babiek a dedkov a to len také somariny tiež ...
@anonym_2970e3 presne moja reč 🙂 moja dostáva hračky po celý rok aj teraz som jej kúpila lego Duplo interaktívny vlak plus nejaké koľaje k tomu za 150 eur, podľa mňa tie oslavy sú len na to aby rodičia ukázali celej rodine že akú majú drahu tortu a ako majú zariadene v byte/dome ...naša tiež bude mať narodky a nedostane nič iba od babiek a dedkov a to len také somariny tiež ...
@barborienka2001 😂😂 že ukazovať .. o môj bože ženy .. pred rodinou sa chceš ukazovať?
@anonymes roznemu dietatu je to jedno. A to ze ma marodeniny ani tomu nerozumie. Kludne aj nic ak mate doma kolu hraciek
My sme obom synom kupovali na prve narodeniny novu autosedacku. Bolo im to uplne jedno, ci nieco dostanu, ani jeden nema ziadnu traumu. Ja som vyslovene proti tymto elektrickym autickam, je to zbytocna opacha, deti to uci byt pohodlnymi a bez pohybu. Ked uz hracku na narodeniny, vzdy sa poskladame na jednu vacsiu vec (bycikel, trampolina, domcek na zahradu...), nezahrname ho zbytocnymi materialnymi vecami.
Tiež sme šli do hračkárstva a kým ja som tam prezerala kvalitné zaujímavé drevené hračky, dieťa si samo vybralo loptu a bolo veľmi šťastné. Deťom stačia aj jednoduché veci... Piklerovej trojuholník mi teoreticky pripadá ako super vec, ale prakticky - deti sa s ním veľmi nehrajú. Iba keď príde návšteva a má oň záujem niekto iný 😅

Pinklerovej triangel