Čo kúpiť jednoročnému dievčatku na narodeniny?
opýtaj sa rodičov. ak to nechajú na tebe tak vbehni do Dráčika a vyber nejakú hračku pre dieťa 12-18 m.
S&P 500 akcie.
Len nie nausnice 🫣🫣 💩☠️
Ak nie si matka dietata tak ziadnych plysakov, ani babiky, nausnice uz vobec - mna z takychto darcekov porazalo, skor nejake knizky, interaktivne/naucne hracky, prinajhorsom oblecenia nie je nikdy dost 🙂
Ak nie si matka dietata tak ziadnych plysakov, ani babiky, nausnice uz vobec - mna z takychto darcekov porazalo, skor nejake knizky, interaktivne/naucne hracky, prinajhorsom oblecenia nie je nikdy dost 🙂
@cyberk vidíš, a nás naušnice potešili. Ja som neznášala interaktívne hračky.
Za mňa pre ten vek kľudne aj balík plienok značku konzultuj s rodičmi). Úplne najlepšie akýkoľvek darček konzultuj s rodičmi, keďže tomu dieťaťu je to jedno
určite nejaké interaktivné hračky - triedenie farieb, montessori sadu do kuchyne , knižka od svojky , magneticku stavebnicu
je toho naozaj plno
Ja mam rada hracky od Djeco, od nich mame viac veci, napr take kvety/ kolesa a tie sa tocia, to je pre nasu dobra zabava. Alebo maju Kugelbahn, farmu, rozne vkladacky.
Akože niektorí si vstúpte do svedomia, slusne som sa opýtala , a nepotrebujem čítať trápne komentáre ako to je dieťaťu jedno a pod. Niektorí ste si mohli kľudne kom3ntar odpustiť a nechať priestor normálnym inteligentným ľuďom. Táto stránka slúži na poradenie !!!!
Pol šnúrky a kamienok. Jednoročnému to bude ajtak šumafuk
@martinmmartin dieťaťu áno ale mne nie a záleží mi na tom . Tak poprosím sarkazmus si nechaj .
Ahoj,mna ako mamu 3 deti vždy tešia praktické darčeky 🤣 plienky, oblečenie, a samozrejme môže byť aj nejaká drobná hračka pre dieťa. Ale každý to ma inak, je lepšie sa spýtať.
@ika04 ja som kúpila hojdačku vonku na dvor, loptu a dali sme do obálky 100 €, nech jej rodičia kúpia, čo v daný čas potrebuje, možno topánočky na zimu, čo som aj chcela, ale to treba skúšať.

nejaké oblečenie,hračku ( handrovú bábiku), možno naušničky, ak neodstala ešte a peniažky.