Darček s vlastnou fotkou. Zaujme dieťa alebo rodiča?
Ahojte, lámem si hlavu nad darčekom a natrafila som na nete na personalizované veci - videla som nejaké knižky, hry a omaľovánky, kde je nakreslená priamo tvár konkrétneho dieťaťa. Máte s tým niektorá reálnu skúsenosť? Zaujalo to tie deti, alebo je to len taká "vychytávka" skôr pre rodičov, ktorá po 5 minútach zapadne prachom?
tak je rozdiel ci 4 rocne dieta (nezaujme) alebo 14 rocne "dieta" (asi zaujme)
@anonym_31ad03 za mna to 14rocne nezaujme uz vobec... skor v detstve mali deti hrnceky a klucenky so svojou fotkou... teraz na to uz dlabu (mam cerstvo 11rocneho a buduci mesiac 14rocnu)
mna ako dieta by to nezaujalo,mala som take puzzle s mojou fotkou ako darcek a prislo mi to divne. Ale kazde dieta je ine, snad poznas ake je dieta ktore chces lbdsrovat a ci by ho to zaujalo alebo nie.
môj 5 ročný zbožňuje všetko kde má fotku, hlavne keď nájde niečo, kde je odfotený ako bábätko, najviac u neho fičia fotoknihy s ním, a rozprávať mu o tom čo tam robil kde bol omaľovánku som neskúšala, ale super nápad, vyskúšam :D ale ako hlavný a jediný darček by som mu to nedala
Jedine co by nasho zaujalo (ma 5) je knizka, v ktorej je hlavny hrdina on, uz mame dve take a strasne rad ich cita. Realne vec s fotkou si viem predstavit este vankus alebo deku, kde sme my ako rodina a pod. ale nie on sam, to si viem predstavit, ze by sa potesil. Ale take ze hrncek, puzzle a pod. to asi veru nie.
No mňa by náhodou potešilo, keby o našej rodine bola knižka a ešte aj s našimi postavami 😄 a aj deťom často vymýšľam večer rozprávky o nás. Tak myslím, že aj naše deti by sa potešili a bola by to aj pamiatka. Ale muselo by to byť podložené na realite, nie že Janko sa kamarátil so škriatkom.
Ale napríklad, že Janko rád pomáhal ockovi opravovať auto, kým mamka piekla ich obľúbený jablkový koláč...atď
Ďakujem baby za názory! Ja mám fotkové darčeky celkom rada, fotoknihy dávam robiť každé Vianoce. Ale na druhej strane, môj muž mi ešte keď sme randili mi dal spraviť puzzle z mojej fotky a teraz je zapadnuté prachom v pivnici 😄. Ale preto mi to vŕta v hlave. Kamarátka nedávno ukazovala, že dala dcérke vyrobiť pexeso, no neboli to klasické fotky, ale také ako keby ilustrácie v peknom rozprávkovom štýle – malá tam bola nakreslená s kapybarami, lebo ich zbožňuje. Ževraj sa jej to veľmi páčilo. Tak si hovorím, či by pri deťoch takýto rozprávkový/kreslený štýl nefungoval lepšie a či by ich to držalo dlhšie ako klasická fotka. Čo myslíte?
Ak to chces vyrabat, tak nic moc. Na trhu je toho vela, ja som nedavno objednavala, stalo to par eur, ani neviem, ci na tom vobec zarobili. Ja som nedavala priamo foto odarovaneho, zlozene foto puzzle malo iny vyzmam, bolo sucastou daru ak by tam bol oslavenec, asi by to tiez vyhodil.

tak je rozdiel ci 4 rocne dieta (nezaujme) alebo 14 rocne "dieta" (asi zaujme)