Originálny darček pre 5-ročnú neter: Skúsenosti?
Ahojte žienky, lámem si hlavu nad darčekom pre neter. Hračiek má plnú izbu, klasiky ako Lego alebo bábiky, interaktívne knihy už majú. Chcela som niečo na pamiatku, ale tie klasické fotodarčeky na Faxopy a Cewe...mi prídu už trochu gýčové a pre dieťa nuda.
Ale narazila som na nete na takéto niečo. Vraj z obyčajnej fotky urobia takúto ilustráciu do rozprávkového sveta a spravia z toho kadečo- pexeso, nálepky...
Chcem sa spýtať, máte s takýmto konkrétnym darčekom niektorá reálnu skúsenosť? Poteší to takto malé dieťa, keď sa tam spozná? Ďakujem za názory!
@anonym_autor bez porady s rodicmi by som toto nerobila. Kedze zasles fotky malej ani nevies kde. Oni to asi potom nahraju do AI, alebo horsie do nejakej appky, ktoru ani nevlastnia a nemaju ani sajn, co s tymi fotkami dalej bude. Velmi by som si dala pozor, ze kto take pexeso vyraba a ako zabezpeci ochranu sukromia po tom, co mu zasles fotky dietata.
dalsi sposob ako postavit decko na oltar a klanat sa mu.
@martinmmartin som rada ze nedramatizujes
5 rocne na toto prdia. Nechapem potrebe davat jej nieco “na pamiatku”. Zober ju na vylet a daj jej 10€ nech si v darcekovom obchode vyberie tu najvacsiu kravinu bez toho aby jej do toho niekto kecal.
5r dietatu netreba darcek na pamiatku. Ved do 20tky by mala 100veci na pamiatku od kazdeho clena rodiny. Ja som radsej za zazitky, alebo co sa skonzumuje. Nemusim to odkladat, prekladat, utierat, aj tak je toho vela, dieta si to neuziva, nevazi. A ako si pisala, ze vsetkeho ma dost.
Toto je tak jednoducho vyrobitelne doma. Hodis to do AI,povies sprav mi pexeso,das si to vytlacit. Mily napad,ale nedavala by som to robit niekomu inemu za peniaze. Opytaj sa jej,po com tuzi,sama ti najlepsie povie.

veľmi pekné to je, ja by som to kúpila ...
dáš link na stránku pls?