icon

Koľko dielikov stavebnice pre dieťa je ideálne?

Včera o 19:10

ahoj
chcem synovi pod stromček kúpiť magnetickú stavebnicu, má 5 rokov, len vôbec netuším aké veľké balenie zobrať... nechcem kúpiť 100 dielikov a potom zistiť že ho to po dvoch dňoch prestane baviť, ale zas aby sa z 20 kúskov nedalo nič poriadne postaviť...
koľko dielikov je podľa vás tak akurát na začiatok?

nikolka232
•
Včera o 19:50

Aj ta veľká sada je malá. 😂lebo tie veci na obrázkoch sa aj tak dokupujú doplnkovo

anonym_2447df
•
Včera o 19:55

Nepoznam dieta, ktore by mag. stavebnica nebavila... Synovi 7r. som kupila elifix gulockovu drahu (222ks) a uz mesiac mi pili usi, ze chce dalsie diely. Ak by ho aj nahodou nebavilo, stale to vies predat dalej.

anonym_9ac4e5
•
Včera o 20:24

🤦🤦🤦🤦

anonym_075e6b
•
Včera o 20:25

Ja som ako prvé kupila colormag lerni architekt má tuším 180 dielikov + základnú sadu 100 dielikov. Už som dokupovala ďalšiu 100vku. Máme aj 5 sád tie mestečka, ale druhý krát by som to už nekúpila. V každej sade je cca 25 dielikov a aj tak si z toho to mesto nestavajú, ale používajú tie dieliky na voľné stavby. Baví to deti 4, 7 aj 10 rokov. U nás top hračka a nie je deň, aby ju nevytiahli.

anonym_22a3d1
•
Včera o 22:06

@anonym_autor zober velke balenie. Ked ho nebude bavit, schovas, vytiahnes po roku, dvoch. Ludia, s takymito volovinami sa nemusite chodit radit na kona, to mozete aj same rozhodnut, treba skusit aj pouvazovat samostatne niekedy🧐