icon

Veselý darček mladomanželom

zanettta6
31. aug 2023

Niekedy moja mama robila z dojčenskej košieľky takzvany svadobné. telegram, na ktorom boli napísané fixkami veselé veršiky na ktoré si neviem spomenúť, len jeden mi chodí po rozume a to je malo🙉😂

h2
•
31. aug 2023

@zanettta6 Neviem, či by som ako mladomanželka chcela dostať fixkami popísanú detskú košieľku. Vlastne, viem. Dajte im radšej peniaze, ako všetci ostatní.

fallon1
•
Odpoveď bola odstránená
•
nyusika
•
31. aug 2023

@zanettta6 niet nad snahu zaujat originalitou...zial, vacsinou je to iba trapne a zbytocne.
nerobte z takto peknej prilezitosti kolotocarsku frasku.

pokial ale dobre poznas priastelov, urcite vies, co im spravi radost a nemas preto potrebu pytat si rady od cudzich ludi.

ibrunova
•
31. aug 2023

Sesterka dostala také obrovské gaťky, kde boli veršíky. No hold 90. rooky, toto už teraz asi nie..

nyusika
•
31. aug 2023

a netreba zabudnut nad vseobecne mimoriadne zabavne svadobne aktivity typu " zabavna tombola" a podobne traposiny

nyusika
•
31. aug 2023

@ibrunova retaaazku zo zlata im radsej mali dat 😀

noemi155
•
31. aug 2023

No ja neviem ja som asi divná,ale naši to dostali tiež na balvnenej plienke popísané versiky a obrázky
A pamätám si,že ako deti sme to strašne radi čítali a smiali sa
Podľa mna strašne záleží aký máte vzťah a podľa toho sa zariadit

zanettta6
autor
•
31. aug 2023

@h2 Jasne, že peniaze sú v prvom rade do obalky, toto ma byt len niečo na pobavenie

h2
•
31. aug 2023

@zanettta6 Ja chápem že to má byť niečo navyše k normálnemu daru. Napriek tomu: nerob to.

zanettta6
autor
•
31. aug 2023

@noemi155 presne tak to bolo myslene, som rada, že sme divne aspoň dva kusy😂😂😂není som sama🥰tiež nato pamätám, že to bolo srandovné, keď to čítali, všetci sa bavili😂nebolo to myslene ako svadobný dar keď to tak niekto pochopil!

nyusika
•
31. aug 2023

@zanettta6 a koho to ma pobavit ?
pokial mladomanzelia nepatria do kategorie tych, co sa zabavaju na "mama ozen ma" a podobne perly, tak to radsej nerob ked patria k tym jednoduchsim, tak smelo do toho.

1ryba
•
Odpoveď bola odstránená
•
ibrunova
•
31. aug 2023

@zanettta6 ešte by som to zvážila, ak by si mala básnické črevo a vymyslela nejakú básničku konkrétne pre nich, bolo by to originálne, nie staré otrepané odrhovačky.

katkaseiner
•
31. aug 2023

ja zvyknem kupovať take tie zasterky do kuchyne - jednu pre nevestu a druhu pre zenicha - napr som kamaratovi kúpila taku akoby bol vo vazeni a jeho teraz uz zene sexi upratovacku, alebo maju aj policajta a podobne.... dokonca nedavno sa mi podarilo kupit zasterku s prsiami a pipikom 😆

sima234
•
31. aug 2023

Moji rodičia majú takú košieľku do dnes, bolo to ešte v časoch, keď sa telegramy na svadbách čítali a mne sa to vždy veľmi páčilo 😉