icon

Vhodné darčeky na narodeniny pre spolužiakov v prvom ročníku

michaela220419
Včera o 16:38

Dievčatá, poraďte prosím, čo kúpiť pre spolužiakov pri oslave narodenín. Ďakujem

kavasmliekom
Včera o 16:53

@michaela220419 to isté, ako v škôlke, lízatko, keksik...

michaela220419
autor
Včera o 17:04
@kavasmliekom

@michaela220419 to isté, ako v škôlke, lízatko, keksik...

@kavasmliekom ďakujem. Keď niektorí dávajú aj hračky, náramky a pod a ja akosi nemám inšpiráciu.

thereisabear
Včera o 17:11

Gumu, ceruzku, pero alebo sladkosť.

kavasmliekom
Včera o 17:44
@michaela220419

@kavasmliekom ďakujem. Keď niektorí dávajú aj hračky, náramky a pod a ja akosi nemám inšpiráciu.

@michaela220419 v škôlke máme veľa premotivovaných rodičov, ktorí to preháňajú. Nikoho tie blbosti reálne ani nezaujímajú. Dcéra do školy nosila buď džúsik, fidorku, alebo iný keksik.

bolarazjedna
Včera o 18:39

Ja som objednala bublifuky z te*u za pár centov.

lucik194
Včera o 18:46

ja som zvykla kupovat v DM lizanky z hroznoveho cukru, malinove alebo jahodove , dve balenia. nie je tam ziadne mlieko

https://www.mojadm.sk/mivolis-lizanky-z-hroznov...

neboj, viac energie z toho cukru mat nebudu. je to na dva razy zjedene

alebo v kik, ci v lidl gumene cukriky. kazdy dostal jedno balenie. nimm 2 znacka. inu som nezvykla kupovat. v jednom baleni bolo tusim 15 balickov malickych

anonym_9e59d6
Včera o 18:54

nalepky, ceruzku viacfarebnú, bublifuk
ja som skor za niečo praktické ako stále pchať detom cukor a keď už tak ovocie - mandarinky sú fajn dajú sa pekne ozdobiť

zabka79
Včera o 19:33

@michaela220419 my sme davali dracik darcekove karticky. Sumu si zvolis.

svetlonos
Včera o 19:34

@michaela220419
Ja idem dávať teraz aj 6 ročným drevenú ozdobu na vymaľované. Chalanom auta, bagre a dievčatám motýle,kvety. Okrem toho im ušijem obliečky na male vankúše, záložky na čítanie do knihy (tie možno ako budem stíhať). No teda nie je to celá trieda ale asi 12 deti. K tomu jednu sladkosť. Tiež som nechcela také somariny ako kľúčenky a podobne čo sa potom povaľujú kade tade.
Minulý rok dostali deturenceckazdy viac farebnú pastelku s gumou a bublifuk. Ten som kúpila v action za pár centov tiež. Tie drevené ozdoby objednávam z amazonu. Je ich pre celú triedu do 15 eur alebo aj lacnejšie.

anonym_e8a9b7
Včera o 20:58

Podľa môjho názoru netreba kupovať nič. Ako verím, že všade to majú inak, veď každý podľa svojho gusta, ale určite to povinnosť nie je.

anonym_8c6402
Včera o 23:51

chvala bohu,že takéto som nemusela nikdy riešiť

anonym_188239
Dnes o 06:22
@svetlonos

@michaela220419
Ja idem dávať teraz aj 6 ročným drevenú ozdobu na vymaľované. Chalanom auta, bagre a dievčatám motýle,kvety. Okrem toho im ušijem obliečky na male vankúše, záložky na čítanie do knihy (tie možno ako budem stíhať). No teda nie je to celá trieda ale asi 12 deti. K tomu jednu sladkosť. Tiež som nechcela také somariny ako kľúčenky a podobne čo sa potom povaľujú kade tade.
Minulý rok dostali deturenceckazdy viac farebnú pastelku s gumou a bublifuk. Ten som kúpila v action za pár centov tiež. Tie drevené ozdoby objednávam z amazonu. Je ich pre celú triedu do 15 eur alebo aj lacnejšie.

@svetlonos
Nevidím rozdiel medzi drevenou ozdobou, zalozkou do kinhy, oblieckou na vankúš /🙈🙈🙈🙈) a tým, čo si zavrhla - klucenkou. Všetko je to akurát rovnaky odpad.
Akože načo preboha? Načo?

svetlonos
Dnes o 07:17
@anonym_188239

@svetlonos
Nevidím rozdiel medzi drevenou ozdobou, zalozkou do kinhy, oblieckou na vankúš /🙈🙈🙈🙈) a tým, čo si zavrhla - klucenkou. Všetko je to akurát rovnaky odpad.
Akože načo preboha? Načo?

@anonym_188239
Tu je to tak zaužívané, že deti pozvané na oslavu dostanu taký mini balíček od oslávenca. My sa väčšinou medzi sebou poznáme a teda ide v tomto na istotu. Dala som pár návrhov. Či veríš alebo nie, deti sa potešili keďže si mohli vybrať aj vzor a rodičia boli milo prekvapení.
Tiež často takto dostanú aj tie kľúčenky 3-4 a fakt sa to váľa kade tade. Je iné pokiaľ je to nejaka špeciálna a vieš, že ju to dieťa bude aj pouzivať.

anonym_188239
Dnes o 07:34
@svetlonos

@anonym_188239
Tu je to tak zaužívané, že deti pozvané na oslavu dostanu taký mini balíček od oslávenca. My sa väčšinou medzi sebou poznáme a teda ide v tomto na istotu. Dala som pár návrhov. Či veríš alebo nie, deti sa potešili keďže si mohli vybrať aj vzor a rodičia boli milo prekvapení.
Tiež často takto dostanú aj tie kľúčenky 3-4 a fakt sa to váľa kade tade. Je iné pokiaľ je to nejaka špeciálna a vieš, že ju to dieťa bude aj pouzivať.

@svetlonos
je to mozne, ze to takto mate, ale aj tak to nechapem

ja mam uz dospele deti a za ich zivot sa mi nazhromazdilo take nekonecno takychto blbosti, ze ja to uz vsetko vnimam len ako buduci odpad a jedine dary od cudzich, ktore este znesiem su veci, co sa daju vypit a zjest.

uz tu svoju optiku neviem zmenit

mama_z_besstu
Zástupca značky
Dnes o 08:52

@michaela220419 Ahoj, u nás mali najväčší úspech lego náramky priateľstva - deti sa s potešili a chvíľku sa s tým zabavili, takže v 2v1 😃. https://eshop.czechrepubrick.cz/lego-dots/41923.... Ale, samozrejme, nájdeš aj na temu a allegro lacnejšie verzie 😇

margotka17
Dnes o 10:23

@michaela220419 maličku sladkosť 😉