icon

Kde kúpim červenú šnúrku pre bábätko?

11. mar 2025

Ahojte, kde zoženieme červenú šnúrku vhodnú pre bábätko? ☺️ kľudne aj s nejakým zlatým príveskom
Kľudne môže byt aj obyčajná , ale aj niečo také so zlatom môže byť ☺️.

autor
11. mar 2025

@minenkaa Ďakujem veľmi pekne. Ale je to pre novorodeniatko, takže náramky na tie šnúrky vysiace nechcem kupovat. ☺️

janka1011
11. mar 2025

Zasa ďalšia, ktorá verí na somariny? 🙄🙄

autor
11. mar 2025

@janka1011 Tak to je snáď každého vec .. ja nosím tiež červenú šnúrku. Pre šťastie.

janka1011
11. mar 2025

Áno, máš pravdu, že je to každého vec, ale nikdy ma neprestane udivovať, koľko ľudí ešte v dnešnej dobe verí na bosoráctva a ešte do toho ťahá aj malé deti.

lenkakravcova
11. mar 2025

Ono je to vtipné, nedáva to celkovo ani logiku v to veriť..lebo na základe čoho v to človek verí?
Na základe toho, že existuje niečo nadprirodzené?
Ak už verí v niečo nadprirodzené, tak potom musí akceptovať ak to, že každý talizman vedie človeka do pekla. Nie to bábätko, ale toho dospelého, čo mu ho omota okolo ruky a spolieha sa naň ako na Boha..

autor
Autor odpoveď zmazal
autor
Autor odpoveď zmazal
iivancova
11. mar 2025

Síce mi to príde od veci, ale teda keď už, tak bez prívesku, veď to to dieťa môže prehltnúť. A v takom prípade stačí hocijaká červená šnúrka z galantérie, keď to už musí byť.

janinah
11. mar 2025

Pokial ste veriaci a veríte na ochranu cervenej šnurky tak je to dosť zle,nepochopili ste.ze je to uplny opak ochrany.
https://www.slovoplus.sk/cervena-snurka-ozdoba-...

queendixie
11. mar 2025

prepac, ale myslis ze ste taki doleziti aby vas niekto "zaklinal" ? ze cudzi ludia nemaju co na robote az preklinat vase dieta? Potom ze preco tu vyhrava fico a podobne zlo ked tu ludia veria fakt na vsetko a kazdemu

autor
11. mar 2025
autor
11. mar 2025

Oki, ďakujem ste milé 🥰🥰🥰❤️🥰❤️

autor
11. mar 2025

Ďakujem že ste poradili 🥰😍

janai1
11. mar 2025

Mňa vždy (ne)prekvapuje akí sú kresťania pokrytci 🤣

macatt
11. mar 2025

V každom zlatníctve majú, aj na Aliexprese, Shein, Temu, Zalando, aj AloDiamods má😉
Treba pozerať dĺžku 14-15cm, alebo koľko treba..niektoré sa dajú upravovať..

pe_mi
11. mar 2025

U nás to je v Tescu,keď ideš po hlavnej eveňju Tesca 😁ostrovčeky so serepetičkami,ako to ja nazývam
Predávajú tam čelenky, sponky, kľúčenky...

terezka1947
11. mar 2025

@janai1 nie všetci 😉

timea301196
11. mar 2025

Ahoj ja mám na V…D novú nenosenu 🙂

mamamasama
11. mar 2025

Červenú šnúrku, kým nie je pokrstený. 🤣🤣🤣 Tak toto je už strop.

autor
11. mar 2025

@mamamasama joooj veľká vec ☺️☺️☺️

evaachesa
11. mar 2025

Páči sa. Budeš mať rovno pre celé okolie. ☺️ Dokonca Baby Best. 😁

stankadu
12. mar 2025

Šnurku mu nemusíš dávať, doma to nepotrebuje. Skús tak malému dieťatku obliekať červené oblečko. Čiapočka, rukavičky, body, svetrík,... Alebo na kočík sú také červené ozdoby.