Nemecky buldog verzus labrador
Zhaname k domu aj na strazenie k deťom uz vacsim psika.. Viete nam poradit z tychto dvoch?
Asi ti ziaden poriadne nepostrazi. Su to tak velmi rozdielne plemena🤔trosku nechapem...
A bude to anglicky nie? S tym by som si prechadzky velmi neuzila, kvoli prehrievaniu.
@jankaovecka nemecky buldog
Asi som uplne mimo ale nemecky buldog neexstuje. Hod nejaky link, urcite nebudem jedina koho toto zaujima..
Nemyslis nemeckeho boxera?
Flat Coated Retriever - idealny k rodine a na strazenie.
@nelca84 Labrador nemoze byt v zime vonku?Z akeho dovodu.Rodicia maju celorocne Labosa vonku v ohrade aj v mrazoch a prezil kazdy rok a kazdu zimu.
@mamartinka to, že prežil neznamená, že v mrazoch netrpí, aj môjho vlčiaka klepe keď sú väčšie mrazy
@nelca84 Tak ma v bude handre na zahriatie tak v tom je zababuseny.
@mamartinka ako hovorím, prežije, ale ver tomu, že trpí... ale chápem, že niekto má psa len ako psa, nie ako priateľa, preto asi nerieši to či mu je zima alebo nie
@jankaovecka presne.. Nemecký boxer 😉
@dominik29 tak napisem boxer a nie buldog.
Tak chcem si kupit psa ani neviem ako sa vola.. Labrador radsej, zdravotne je na tom boxer horsie.
@jankaovecka viem ako sa vola.. Len mobil zle hodil prekladač..
@dominik29 tak snad bud anglicky buldog al.nemecky boxer ? 😂buldoga mam ...najuzasnejsie plemeno ake som kedy mala,ale je to domaci povalac,ten strazit nebude (ted strazi, ked sa zobudi😂)a musi byt vnutri so svojou rodinou😀labrador je pre mna tuctovy pes, z nich sa mi osobne najviac paci v coko farbe....ja by som kupila boxera ...ale my mame v oblube molosoidne psy( buldogy, boxerov,bordo dogy, bulmastify atd) treba si porovnat povahy plemien, ktore si vyberies a prist na to, ktory ti bude viac pasovat...a hlavne si najst dobru chovnu stanicu ...lebo akokolvek podrobne si psika vyberies na zakladne nejakych povahovych, zdravotnych a inych crt...tato tvoja predstava sa moze velmi rychlo rozplynut kupou psa bez papierov 🙃drzim palce a prijemne vyberanie

@dominik29 neporadim ale za mna urcite labrador.Ale to je na vas samozrejme.Zacal sa mi aj buldocek pacit ale ak velkeho psika co pises tak labrador.Ku detom super.Ak vam nebudu vadit chlpy a denno denne vysavanie ak ho chcete mat vnutri tak za mna labrador urcite.