icon

Ako kreatívne vystaviť vstupenky z koncertov?

terina25
3. júl 2026

Ahojte,
chcem sa spytat, ci nemate nejaky napad ako si doma vystavit vstupenky z koncertov. Mam ich uz celkom dost a len tak ich mam pohodene v boxe. Ale chcela by som si ich nejako pekne vystavit. Rozmyslala som nad velkym ramom na fotky a dat ich tam,ale neviem,kedze vsetko mam len elektronicky vytlacene a je to dizajnovo rovnake,ci by to vyzeralo dobre. Pytala som sa aj gpt a este mi poradilo dat do fotoalbumu,ale to zase nebude nikde vidiet.
Nemate nejaky napad?

cacianka
3. júl 2026

papier vytlačený z PC, bez obrázku, fotky, nijaký zaujímavý dizajn - to nestojí za rám a vystavenie niekde na komodu či stenu. Načo ? nijaký okulahodiaci bod

ljmmm
3. júl 2026

elektronicky vytlacena vstupenka nema ziadny smrnc. co chces na tom obdivovat akoze?

biba_18
3. júl 2026

k tým nevábnym lístkom by som vytlačila farebné logá skupín - a do rámu by som to naaranžovala tak, aby boli vidno mestá a dátumy…

anonym_10296d
3. júl 2026

Zalaminovat čo najviac pokope, alebo dierkovacom dierku, šnúrku a dakde zavesiť. Inak ja odpadky hádžem do kosa 🙈 podstatne sú spomienky, nie papieriky

terina25
autor
3. júl 2026
@anonym_10296d

Zalaminovat čo najviac pokope, alebo dierkovacom dierku, šnúrku a dakde zavesiť. Inak ja odpadky hádžem do kosa 🙈 podstatne sú spomienky, nie papieriky

Tak vam teda dakujem pekne za vase napady. Sa mi potvrdilo, ze uz roky sa tu neoplati nic pytat. Pre vas su to papieriky, pre mna presne tie spomienky.
@ljmmm
@cacianka
@anonym_10296d

sense
3. júl 2026

Ja som vstupenky neodkladala ale z kazdeho koncertu mam fotku. Ale nemam to vystavene, mam to v krabici. Ale ked to chces mat vystavene sprav si kolaz. A logo skupiny alebo fotkou skupiny

sulavikova
3. júl 2026

@terina25 ty v tricku z akcie a listok v ruke, inak to nikoho nezaujima, ci?

stefi_k
3. júl 2026

Zadaj si na pintereste koncrt ticket diaplay, najdes tam fajn inspiraciu. Inak tie vytlacene naozaj nie su velmi esteticke, napr cez oe ticket ak kupujes listky maju aj fan vstupenky a tie su klaskcky farene vytlacene. Z koncertov nemas naramky, laniardy , guitar piky, konfety, set listy alebo podobne blbosti tie by sa s vstupenkamy super kombinovaly. Inak pre porovnani fan listok

cacianka
Včera o 13:22
@terina25

Tak vam teda dakujem pekne za vase napady. Sa mi potvrdilo, ze uz roky sa tu neoplati nic pytat. Pre vas su to papieriky, pre mna presne tie spomienky.
@ljmmm
@cacianka
@anonym_10296d

@terina25 áno pre nás papieriky, lebo to nemá žiadny dizajn - teda iba rovnako vytlačený kus papiera.
Urážaš sa za slušne napísanú pravdu ? Ok, tvoja vec.
Ja mám kreatívneho ducha, viem vymyslieť všeličo, ale nikde nevidím potenciál v tomto..
Kľudne si vymysli podľa svojho vkusu a vyrob.
Napr fotku skupiny, k nej vstupenku a urob koláž.

terina25
autor
Včera o 13:41
@cacianka

@terina25 áno pre nás papieriky, lebo to nemá žiadny dizajn - teda iba rovnako vytlačený kus papiera.
Urážaš sa za slušne napísanú pravdu ? Ok, tvoja vec.
Ja mám kreatívneho ducha, viem vymyslieť všeličo, ale nikde nevidím potenciál v tomto..
Kľudne si vymysli podľa svojho vkusu a vyrob.
Napr fotku skupiny, k nej vstupenku a urob koláž.

@cacianka pytala som sa na rady a nie ci sa to tebe paci alebo nie. Radu som od teba v tom komente nedostala. A neurazam sa. Len ma vzdy prekvapuju komenty od takych ako ty,vo nersdia nic,ale hejtuju.

cacianka
Včera o 14:14
@terina25

@cacianka pytala som sa na rady a nie ci sa to tebe paci alebo nie. Radu som od teba v tom komente nedostala. A neurazam sa. Len ma vzdy prekvapuju komenty od takych ako ty,vo nersdia nic,ale hejtuju.

@terina25 vieš vôbec čítať s porozumením ?
Posledné dva riadky nič ?

terina25
autor
Včera o 14:40
@cacianka

papier vytlačený z PC, bez obrázku, fotky, nijaký zaujímavý dizajn - to nestojí za rám a vystavenie niekde na komodu či stenu. Načo ? nijaký okulahodiaci bod

@cacianka tvoj 1.koment rada je kde?

tom_i
Včera o 14:48
@terina25

@ljmmm
@cacianka
@anonym_10296d

@terina25 pri laminacii pozor... pýtať studené laminovanie...lebo teplom sa môžu lístky znehodnotiť... očierniť...je to ochrana proti kopírovaniu