icon

Nie sú vianočné dekorácie v predaji priskoro?

15. sep 2026

Mne to príde riadne skoro, leto ešte neskončilo a už všade vianočné dekorácie. A to som milovník Vianoc, ale toto mi príde už prehnané. Nikto ma to nenúti kupovať, viem, ale aj tak..

Strana
z2
procrastique
15. sep 2026

Nevidím v tom žiadny problém.
Ja mám mimochodom v obyvačke ozdobený vianočný stromček ešte z min.Vianoc :D Milujem keď sa každá návšteva nad tým udivuje :D

3petka
15. sep 2026

@anonym_autor Veľmi skoro. ja som videla halloween už začiatkom augusta. Som sa čudovala že čo to - či som ja mimo časopriestor a teraz už toto. A potom keď budeš chcieť niečo kúpiť tesne pred vianocami, nič nebude. Všade už bude veľká noc.

anonym_959e51
15. sep 2026

@anonym_autor ja uz mam davno vyzdobeny vianocny stromcek, svetielka mi blikaju na celom dome a zahrade a pod tym mam rozlozene vence na dusicky a v nich vsadene velkonocne zajace a vajcia, mam nadobro sväty pokoj a klud!

kristina2412
15. sep 2026

Mohli by byť aj koncom septembra/ začiatkom októbra, ale mňa to nejako neruší... Čo ale z duše neznášam je ten stres a zhon týžden pred Vianocami, mnohí si všetko nechajú na poslednú chvíľu (ako by nevedeli,že budú Vianoce ) a všetci sa majú z nich s prepáčením posrať, od predavačky na ktorú jačia, cez mäsiara, cukrárku až po kuriéra, ktorý môže za všetko... Nehovoriac o bitke o stromčeky a čečinu v Obi. Ja to celkom nechápem , ak viem, že tento rok budem potrebovať nový špic na strom ,kľudne ho kúpim/ objednám začiatkom novembra a nebudem čakať na 23.12. Tak to bolo aj v minulosti , už počas roka odkladali jedlo na štedro večerný stôl , orechy, jablká atď a naozaj Vianoce boli pokojné, teraz ešte 24.12 behajú ľudia po obchodoch a hľadajú darčeky , lebo veď môžu .

anonym_076f65
16. sep 2026

Niekedy mi to strašne vadilo,že už od septembra sú všade stromčeky a trpaslíci.... Ale teraz sa tomu vyslovene teším 🤣

Strana
z2