Pridajte tipy na dekoračné prvky na kuchynský stôl
Baby pochváľte sa dekoráciou na kuchynský stol, mala som biosféru ale vykapala mi tak zvažujem kúpu novej. Páčia sa mi aj len kvety vo váze ale popravde nechce sa mi každý týždeň kupovat kvety. Skôr hľadám niečo na dlhšie.
ja mám kyticu z jysku (mám ju v profile) plus také ručne robené “zápichy” zo sashe
ja mám kyticu z jysku (mám ju v profile) plus také ručne robené “zápichy” zo sashe
@biba_18 celý profil som musela prejsť, nech nájdem tu kyticu. A teraz kvôli tomu mám chuť na tatarák a dva deci vína 😁
Biosferu mam a kupujem si tie stabilizovane kytice, vydrzia dost dlho 🙂 https://www.kvety.sk/products/kytica-eukalyptus... a maju rozne alebo aj susene a naozaj pekne.
@biba_18 celý profil som musela prejsť, nech nájdem tu kyticu. A teraz kvôli tomu mám chuť na tatarák a dva deci vína 😁
@marhulka13 ja som to po prvej stránke vzdala 🤦
@marhulka13 vsak? 😂🙈
@marhulka13 a ja na to zelene pivo s tatarakom

Ja to riesim kupou sice drahych, ale umelych kvetov, co vyzeraju co najviac ako zive.
Je to jednorazova investicia. Takze sa oplati.
Mam napriklad cervene ruze, ktore som kupila asi 10 rokov dozadu. Maju okvetne listky potiahnute jemnym zamatom, a teda odrazaju svetlo ako tie prave. Stal ma sice kus asi 15 eur a mam ich sedem, ale zatial oklamali kazdeho. Kazdy sa ich musel ist chytit, ze su naozaj umele a nie zive.
Podobne pivonie a tulipany.