icon

Pridajte tipy na dekoračné prvky na kuchynský stôl

25. aug 2026

Baby pochváľte sa dekoráciou na kuchynský stol, mala som biosféru ale vykapala mi tak zvažujem kúpu novej. Páčia sa mi aj len kvety vo váze ale popravde nechce sa mi každý týždeň kupovat kvety. Skôr hľadám niečo na dlhšie.

moonlight1210
25. aug 2026

Ja to riesim kupou sice drahych, ale umelych kvetov, co vyzeraju co najviac ako zive.

Je to jednorazova investicia. Takze sa oplati.

Mam napriklad cervene ruze, ktore som kupila asi 10 rokov dozadu. Maju okvetne listky potiahnute jemnym zamatom, a teda odrazaju svetlo ako tie prave. Stal ma sice kus asi 15 eur a mam ich sedem, ale zatial oklamali kazdeho. Kazdy sa ich musel ist chytit, ze su naozaj umele a nie zive.
Podobne pivonie a tulipany.

biba_18
25. aug 2026

ja mám kyticu z jysku (mám ju v profile) plus také ručne robené “zápichy” zo sashe

marhulka13
25. aug 2026
@biba_18

ja mám kyticu z jysku (mám ju v profile) plus také ručne robené “zápichy” zo sashe

@biba_18 celý profil som musela prejsť, nech nájdem tu kyticu. A teraz kvôli tomu mám chuť na tatarák a dva deci vína 😁

petamich
25. aug 2026

Biosferu mam a kupujem si tie stabilizovane kytice, vydrzia dost dlho 🙂 https://www.kvety.sk/products/kytica-eukalyptus... a maju rozne alebo aj susene a naozaj pekne.

anonym_420ec7
25. aug 2026
@marhulka13

@biba_18 celý profil som musela prejsť, nech nájdem tu kyticu. A teraz kvôli tomu mám chuť na tatarák a dva deci vína 😁

@marhulka13 ja som to po prvej stránke vzdala 🤦

zuzana76
25. aug 2026
@biba_18

@biba_18 prvy krat v zivote som isla kuknut tvoj profil, prisamvacku ma tak zaujala, co to za kyticu 😂

zuzana76
25. aug 2026
@marhulka13

@marhulka13 vsak? 😂🙈

zuzana76
25. aug 2026
@marhulka13

@marhulka13 a ja na to zelene pivo s tatarakom

zuzana76
25. aug 2026
@biba_18

@biba_18 este ju maju, aj v akcii, za 7,50, ale v jysku maju fajn tie kvietky, tiez som obdivovala