icon

AI videá s deťmi z kráľovskej rodiny: Váš názor?

17. máj 2026

Ahojte, poslednú dobu na mňa dosť vyskakujú AI videá s deťmi z britskej kráľovskej rodiny (hlavne George, Charlotte a Louis), kde sú upravené tak, že tancujú alebo robia rôzne „vtipné“ veci.
Zaujímalo by ma, čo si o tom myslíte vy 🙂 Príde vám to milé a zábavné, alebo skôr zvláštne/nepríjemné?
A ešte mi napadla jedna vec – myslíte si, že tie deti o takýchto videách vedia? A ak áno, ako to asi berú? Predsa len, sú to reálne deti, nie postavičky.
Som zvedavá na vaše názory

rozculena
17. máj 2026

daj sa liečiť,to je môj názor

autor
17. máj 2026
@rozculena

@rozculena preco taka zbytocna agresivita?

anonym_f97ce2
17. máj 2026

@anonym_autor
Uplne vazne daj sa liecit uz je po polnoci a tebe z tej kralovskej rodiny zasibava.

rozculena
17. máj 2026
@anonym_autor

@anonym_autor kde vidíš agresivitu? Vkaždej téme ti to baby píšu,nikomu si nenapísala,že je agresívny,tak prečo to píšeš práve mne?

anonym_5229ae
18. máj 2026

Chvalabohu na mňa žiadne deti z internetu nevyskakujú🤣 ani ma nezaujímajú. Ja ráno zobudím moje deti, v robote ma čakajú ďalšie deti. Možno tie budú vyskakovať, ale naživo 🤣

barka1
18. máj 2026

Nie. Tie deti o tom nevedia. A ak áno, su už dávno poučene.
Mne ziadne podobne videa nevyskakuju. Tebe áno, pretoze sa na ne divas. Asi rozumieš tým algoritmom, nie?
A áno, je to velmi zvláštne, že stále riesis královsku rodinu. Aj ja ich mám rada, su mi sympatickí, sledujem, ako deti rastu, atd. Ale rozhodne nefilozofujem o ich sukromí, prezivani, atd. To už je mimo.
Doporučujem ti sustredit sa na vlastny život a na reálnych ludi okolo seba. A pozri sa na seriál Koruna.

anonym_88b9a7
18. máj 2026

Všeobecne neuznávam aby deti boli predmetom upravovaných videí bez súhlasu rodiča a zverejňované
Oni musia vedieť či sa to da alebo nedá riešiť

anonym_43ae40
18. máj 2026

Mňa by celkom zaujímalo, čo si za osobu. Si staršia pani po 60Tke, žena po 30tke na MD. Máš vlastné deti, ale si záujmom o kráľovskú rodinu a ich deti niečo kompenzuješ? Čo očakávaš od týchto diskusií?

anonym_e2c72d
18. máj 2026

Jednoduchý algoritmus, čoho veľa konzumujes, to ti ponúka. Ale sa divím, že nemáš ako inak tráviť čas , len skrolovanim videii s Ďurom a Šarlotou 😂

anonym_0020dd
18. máj 2026

Mne také nič nevyskakuje. To bude tým, že ma kráľovská rodina zaujíma asi ako ranná rosa. Nijak.

simsalabim
18. máj 2026
@rozculena

@anonym_autor kde vidíš agresivitu? Vkaždej téme ti to baby píšu,nikomu si nenapísala,že je agresívny,tak prečo to píšeš práve mne?

@rozculena ona si v kazdej diskusii dakoho vyhliadne….mne raz napisala nieco v style, ze ma prekukla, ze si pisem spravy nielen pod svojim nickom, ale aj ako anonym 🤣 Akoby som nemala nic ine na praci, len prispievat do jej diskusii pod roznymi identitami…

anonym_7e678f
18. máj 2026
@anonym_autor

@anonym_autor tá je vždy rozčúlená a agresívna, ignoruj ju, ona neznáša keď ju ignorujú

anonym_6ab71e
18. máj 2026

Tebe už naozaj praska na hlavu z tej kralovskej rodiny. Kazdy den otvaras tu istu temu. Nikto iny to tu nerieši len ty. Pravdepodobne sa nemas doma s kym porozpravat o tejto temu lebo vsetci ta s tym uz maju dost.

Tie videa ti vyskakuju preto, lebo si cele dni googlis a rozpravas o kralovskej rodine a Georgovi a preto ti algoritmus podsuva tieto videa. Si totalne mimo. Vyhladaj psychiatra a admini by mali davat ban na tieto temy. Kazdy jeden den otvaras temu s kralovskou rodinou, si sialena? ci nemas co na robote? nudis sa? nepracujes? ci mas nejaku cudnu potrebu vidiet do sveta monarchov lebo vnutri by si tak tiez zit chcela?
Je pravda ze som ti uz komentovala rovnaky prispevok aj vcera, ale ty si proste mimo totalne. Kazdy vie ze ty si zakladas dookola rovnake temy, ved maj trochu sudnosti v sebe a nespamuj tu s hlupostami

anonym_471f1e
18. máj 2026

@anonym_autor cudujes sa, ze na teba vyskakuje kazdy prd kralovskej rodiny? Vsak nic ine na internete neriesis len ich. Uz aj algorytmom na vyhladavacom z toho musi sibat. Skus si najst nejaku uzitocnejsiu zabavu. Napriklad mohla by si sa zacat ucit anglicky, aby si mohla vycestovat do Britanie a tam si ich pozriet na zivo. O tom, ze anglictina by ti bola aj inac prospesna ani nehovorim.

anonym_1133fe
18. máj 2026
@rozculena

@rozculena Ja sa jej chcem trochu zastať. Prečo by sa mala liečiť? Proste je to jej koníček, nikoho tým neobťažuje (to, že založí tému, nie je obťažovanie). Je plno ľudí, čo majú ako hobby napríklad motorky, módu, umenie, čokoľvek a radi si o tom pokecajú s ostatnými. Autorka má len smolu, že špecializované fóra na kráľovskú rodinu neexistujú, na rozdiel od tých ostatných, čo som spomenula. Možno teda existujú, ale asi len v angličtine, tú asi autorka neovláda. A asi by to rada rozoberala s rovnakými nadšencami, ale v svojom okolí takých nemá, tak skúša tu.

rozculena
18. máj 2026
@anonym_1133fe

@rozculena Ja sa jej chcem trochu zastať. Prečo by sa mala liečiť? Proste je to jej koníček, nikoho tým neobťažuje (to, že založí tému, nie je obťažovanie). Je plno ľudí, čo majú ako hobby napríklad motorky, módu, umenie, čokoľvek a radi si o tom pokecajú s ostatnými. Autorka má len smolu, že špecializované fóra na kráľovskú rodinu neexistujú, na rozdiel od tých ostatných, čo som spomenula. Možno teda existujú, ale asi len v angličtine, tú asi autorka neovláda. A asi by to rada rozoberala s rovnakými nadšencami, ale v svojom okolí takých nemá, tak skúša tu.

@anonym_1133fe skúša to tu denno denne už dosť dlho.Prečo si si vybrala a reaguješ akurát na mňa? je tu kopa iných odpovedí.
prisám bohu,od dnes píšem len anonymne

anonym_1133fe
18. máj 2026

Prepáč, naozaj to nebolo mienené na teba osobne. Proste si bola hneď prvý príspevok v diskusii.

anonym_1133fe
18. máj 2026

Autorka, na tvojom mieste by som skúsila sa zapojiť do nejakých zahraničných diskusií, pokiaľ nie si jazykovo zdatná, dá sa to aj pomocou prekladača. Alebo si skús založiť vlastnú skupinu alebo stránku, sú viaceré sociálne siete, ktoré to umožňujú, a možno tam nájdeš ľudí, s ktorými nájdete spoločnú reč.