icon

Aké smart hodinky pre deti sú najlepšie?

daniela89
Včera o 11:28

Ahojte prosim vas ake vase deti nosia hodinky? Kde sa da volat a zistit Gps..a su hlavne spolahlive .
Dakujem za tip

guudy
Včera o 11:52

@daniela89 asi by bolo dobre napisat aj vek dietata ;)

jimmyy128
Včera o 13:27

guudy ma pravdu, vek je tu polka odpovede, lebo detske hodinky pre prvaka a hodinky pre trinastrocneho su uplne ine zariadenia. Ale par veci plati pre vsetky a v popisoch sa nedocitate.

To hlavne je, ze GPS v nazve nic negarantuje. Lacnejsie detske hodinky urcuju polohu prevazne cez vysielace operatora a Wi-Fi siete okolo, samotne GPS chytia poriadne az vonku pod otvorenym nebom. V meste medzi panelakmi to potom vie hodit dieta aj o niekolko sto metrov vedla a clovek prestane verit aj spravnym udajom. Ked si vyberate, hladajte v parametroch, ci maju naozaj GPS prijimac, nielen skratku LBS.

Druha vec, na ktorej to najcastejsie padne: hodinky potrebuju vlastnu SIM s datami, nie iba kredit na volania. Poloha aj tlacidlo SOS chodia cez datove pripojenie, takze s kartou bez dat vam ostane akurat volanie. A tretia vec, na ktoru sa nikto nepyta - v akej sieti to vlastne funguje. Velka cast tych najlacnejsich kuskov je este stale len 2G a operatori uz maju terminy: Telekom konci 2G v januari 2029, O2 na konci roka 2028 a Orange to planuje niekedy medzi rokmi 2028 a 2030. Cize hodinky za tridsat eur maju dnes zivotnost do konca desatrocia bez ohladu na to, ako vydrzia fyzicky.

Ak by slo o starsie dieta, existuje aj druha cesta - normalne Apple Watch sa daju nastavit aj pre dieta, ktore vlastny iPhone nema. Ma to dve podmienky: musi to byt verzia Cellular a treba si vopred u operatora overit, ci to na vas pausal vie, lebo hodinky dostavaju vlastne cislo. Nove su drahe, repasovane sa daju kupit napriklad na iguru.sk so zarukou 12 az 24 mesiacov podla konkretneho produktu.

daniela89
autor
Včera o 16:32

Dieta ma 10 rokov...