icon

Aké sociálne siete povoliť 13-ročnej dcére?

21. sep 2026

Dcera bude mat 13 rokov. Je v poriadku, aby mala FB, Instagram, pozerala TikTok a mala Snapchat? Dakujem za nazory a pripade od kedy ste to povolili.

anonym_c6a5ca
21. sep 2026

@anonym_autor nepovolila by som nič, načo? Sú tam len hovadiny ktoré im nič nedajú. Naši mali iba messenger aby sa mohli baviť s kamošmi.

anonym_87dfa2
21. sep 2026

Áno, dovolila by som. Radšej si sem tam niečo spolu pozrite ako si urobí všetky účty za tvojim chrbtom a bude zdieľať hovadiny

Moje dieťa má whatsap s trénerom, sú tam cela skupina. Maju tam všetko mozne. Nevidím na tom nič zle

anonym_bbe215
21. sep 2026

Nedovolila. Má len WhatsUp na komunikáciu, aj to sme dovolili len teraz v 13.

anonym_e7df4d
21. sep 2026

Moja dcera mala povolene vsetko. Mala skolu na 1.mieste a neodkladala povinnosti, tak som ju neobmedzovala. Jedine som jej povedala, aby nepridavala verejne fotky.

anonym_0b36f7
21. sep 2026

moj o malo starsia dcera ma povolene vsetky siete a je velmi zodpovedna. Dokonca mi pomahala hladat znamost🙂 Ale zasa nakonic aj damu odradila. 🙂

anonym_32beeb
21. sep 2026

No snap ten som mala od 12tich, Instragram od 13tich a Fb od 15tich
Tik tok ja som mala od 15.
Za mňa áno ale s dozorom. Ak nebude mať problém ukázať s kým si píše nemala by som problém. Moja mama ma vždy sledovala takže videla aké fotky čo zverejňujem. Tik tok sa dá nastaviť s rodičovskou kontrolou. Ja si myslím že treba dieťa viesť a pracovať s sociálnymi sieťami. A nie mu zakazovať. Treba hlavne všetko z mierou.

rachel36a
21. sep 2026

Nie nedovolila by som ziadne taketo siete v 13

anonym_6f768b
21. sep 2026

Dovolila by som, ostatné spoluziacky majú? Alebo najlepšia kamarátka? Deti treba viesť k zodpovednosti, rodičovský dohlad, denný limit ,pred zalozenim riadna debata rizika atd.

euka210
21. sep 2026

@anonym_autor nie, moj bude mat 13r a ani o tom neuvazujem. Ani 15r nema ziadne soc.siete, iba youtube. Cim neskor, tym lepsie. Do 15r utcite nie.