icon

Ako modernizovať denník detstva pre deti?

jankadanka654321
28. aug 2025

Ahojte,
detom zvyknem pisat od detstva ich dolezite milniky do zosita (3r a 5r). Posledny rok ale ani ciarka, ale chcem to dohnat. Napadlo mi ale ze ten zosit je v dnesnej dobe asi doba kamenna a ze existuje asi nieco modernejsie - digitalne alebo podobneho druhu. Ako zapisujete vy ? Mate nejaku elektronicku formu ? Ak ano aku ?
Dakujem

anonym_e1fde7
28. aug 2025

My máme telefón s fotoaparátom. V dnešnej dobe nezapisujeme veci do zošita, ale ukladáme si spomienky vo forme fotiek a tie dôležité dáme do fotoknihy s popisom. Tamtadadáááá.

jankadanka654321
autor
29. aug 2025
@anonym_e1fde7

My máme telefón s fotoaparátom. V dnešnej dobe nezapisujeme veci do zošita, ale ukladáme si spomienky vo forme fotiek a tie dôležité dáme do fotoknihy s popisom. Tamtadadáááá.

@anonym_e1fde7 ano to robim aj ja ale vo fotoknihe sa nepise vela textu tak ako to chcem ja mat a navyse kazdemu dietatu pisem separatne. Fotoknihu stihnem max 1 za rok. Chcem zapisovat texty

tramtada31
1. sep 2025
@jankadanka654321

@anonym_e1fde7 ano to robim aj ja ale vo fotoknihe sa nepise vela textu tak ako to chcem ja mat a navyse kazdemu dietatu pisem separatne. Fotoknihu stihnem max 1 za rok. Chcem zapisovat texty

@jankadanka654321 ako spomienka je lepsie písaný text, nikdy o to neprides.

margarita
27. sep 2025

Praveze pisany text je najpraktickejsi a najtrvacnejsi.
Ja mam dodnes odlozenu knihu od prababky s jej fyzickym venovanim,a to by v textovom editore stratilo to osobne caro,jej rukopisu

A to uz ani nehovorim,ze zaznam zo stuzkovej mam na vhske, veci ked boli deti male na dvd kach,uz ani tie ocitace o 5 rokov neprehraju

Stale nieco niekam konvertovat na ine formaty a podobne? Strata casu aj kvality.

Az to budu raz ukazovat oni svojim vnucatam,ver tomu,ze uz budu technologie ktovie kde.
Fyzicky zosit vydrzi storocia 😁

jankadanka654321
autor
3. okt 2025
@margarita

Praveze pisany text je najpraktickejsi a najtrvacnejsi.
Ja mam dodnes odlozenu knihu od prababky s jej fyzickym venovanim,a to by v textovom editore stratilo to osobne caro,jej rukopisu

A to uz ani nehovorim,ze zaznam zo stuzkovej mam na vhske, veci ked boli deti male na dvd kach,uz ani tie ocitace o 5 rokov neprehraju

Stale nieco niekam konvertovat na ine formaty a podobne? Strata casu aj kvality.

Az to budu raz ukazovat oni svojim vnucatam,ver tomu,ze uz budu technologie ktovie kde.
Fyzicky zosit vydrzi storocia 😁

@margarita
@margarita presne aj ja si myslim. Musim byt v tom aktivnejsia.

urshullita6541
20. okt 2025

Ja som si robila poznámky a potom som dala vytlačiť fotoknihu v Impresi a podopisovala som si tam a vyzerá to krásne ! Dokonca som aj ultrazvukové foto tam podolepovala