Koľko času trávi vaše dieťa denne na mobile alebo tablete?
Tejto téme sa venujem v rámci mojej bakalárskej práce, kde skúmam používanie digitálnych zariadení a správanie detí vo veku 3–6 rokov.
Ak máte dieťa v tomto veku, veľmi by mi pomohlo vyplnenie krátkeho anonymného dotazníka (cca 10 -15 minút).
Ďakujem každému, kto si nájde chvíľku času a budem rada za zdieľanie medzi ďalšími rodičmi. 🫶🏻
mobil vobec a tablet nemala uz asi 2 mesiace. a aj mala tak asi pol hodinu za 2 mesiace. 5 rokov
@natalka4862 žiaľ neviem vam to vyplniť keďže moje deti 4 a 5 rocne mobil ani tablet nepouzivaju
@kikusenka1 Ďakujem Vám aj tak za snahu😊
mobil vobec a tablet nemala uz asi 2 mesiace. a aj mala tak asi pol hodinu za 2 mesiace. 5 rokov
@bbebe Ďakujem pekne za snahu aj Vám😊 Je to v poriadku.
@natalka4862 žiaľ neviem vam to vyplniť keďže moje deti 4 a 5 rocne mobil ani tablet nepouzivaju
@kikusenka1 sme na tom rovnako,ten dotazník ma nepustí ďalej len keby som klamala . To nedáva zmysel
@kikusenka1 sme na tom rovnako,ten dotazník ma nepustí ďalej len keby som klamala . To nedáva zmysel
@anonym_f10666 len po otazku číslo 6 tuším a tam som žiaľ skoncila🤥
@kikusenka1 rovnako u nas. Ked vidim deticky v kocikoch s mobilmi v rukach, az mi srdce zovrie :(
@anonym_f10666 len po otazku číslo 6 tuším a tam som žiaľ skoncila🤥
@kikusenka1 autorka proste nebrala do úvahy že sú skolkár by mohol existovať bez mobilu či tabletu. Moje staršia má o týždeň 5, mladšia mala 3 a nemáme doma tablet, nemajú vlastné mobily nie sú prilepené na obrazovke. U nás prejde týždeň že nezapnem ani len tv. Pozerajú rozprávky u mojej mamy, ale tam vie staršia zapnúť diaľkový ovládačom max duck tv, ak sa to tak volá. Ich voľný čas viem vyplniť aj zmysluplnejšie ako čumením na mobil.
Toľko opakujúcich sa otázok, len jemne inak formulované, že som to skoro vzdala. Veľmi čudne spravený dotazník, ale dobojovala som to.
Mam 9 rocnu a mobil ma len v sobotu/nedelu rano 1h kym sa zobudime.cez tyzden absolutne nie.a v predskolskom veku tiez nemala.tablet ma ale pouzivame vyhradne na predcvicovanie uciva cez prazdniny aby to nebolo stereotypne..
Toľko opakujúcich sa otázok, len jemne inak formulované, že som to skoro vzdala. Veľmi čudne spravený dotazník, ale dobojovala som to.
@galganka ďakujem za názor ☺️ Rozumiem, na čo narážate, ale bohužiaľ takto bol formulovaný medzinárodný dotazník o správaní pre deti, nič lepšie na túto tému neexistuje a to som ho ešte min na 7x upravovala.
Hromadne ďakujem aj ostatným mamičkám za názor a podporujem Vaše rozhodnutie ohľadom technológii ☺️ Avšak mojim cieľom je skúmať vplyv technológii na správanie, preto otázky sú formulované takto
Hromadne ďakujem aj ostatným mamičkám za názor a podporujem Vaše rozhodnutie ohľadom technológii ☺️ Avšak mojim cieľom je skúmať vplyv technológii na správanie, preto otázky sú formulované takto
@natalka4862 ano, slr mas to zle. Dotaznikom prejdu len ti, co mibil a tablet davaju. Plus v uvode je nelogicka vec, ze ak maju rodicia viac deti, maju odpovedat za najmladsie dieta - to ale nemusi byt v slefovanom rozmedzi
@natalka4862 ano, slr mas to zle. Dotaznikom prejdu len ti, co mibil a tablet davaju. Plus v uvode je nelogicka vec, ze ak maju rodicia viac deti, maju odpovedat za najmladsie dieta - to ale nemusi byt v slefovanom rozmedzi
@julish Úvod je písaný v zmysle, že ak niekto má viacero detí v rozmedzí 3-6 rokov, tak má odpovedať za to najmladšie z nich. 🙂 Pr. má 3 a 5 ročné dieťa, odpovede zaznamenáva s ohľadom na to trojročné. ☺️