Syn minul stovky eur v hre. Pomôže reklamácia?
Ahojte, zistila som, že syn nakúpil v mobilnej hre rôzne balíčky a spolu to spravilo niekoľko stoviek eur. Vôbec som netušila, že má uloženú kartu.
Dajú sa nejako dostať tie peniaze späť? Alebo sa s nimi rozlúčiť?
Porazí ma :-/
..to kde žijete, že jej dávate nádej na vrátenie sumy 🤣🤣🤣
@anonym_774a91 tak možno zabudla, ze tam ma uloženú kartu a dala mu stary telefon, ale preto dúfať ze jej nic nevrátia sila no, ake stie niektoré
@nikha2809 a prečo by jej niečo mali vrátiť? Z akého dovodu? Jej hlúposti? Nech si urobí v prvom rade poriadok so synom.
@anonym_3bf448 s mobilom dávaš dieťaťu aj heslá na potvrdenie platby? či máte jedno heslo celá rodina na všetko?
@anonym_35f770 ziadne hesla, ani karta nie je v mobile ... zablokované uz 2x bolo u operátora, ale predsa vzdy máme tie ciastky, ked pride faktura za mobil ..
@anonym_35f770 ziadne hesla, ani karta nie je v mobile ... zablokované uz 2x bolo u operátora, ale predsa vzdy máme tie ciastky, ked pride faktura za mobil ..
@anonym_3bf448 tak niekde mate zadane predplatne ak to nik netuka. Inak v google treba zablokovat na cisto platbu cez operatora, s tym platobna karta nema nic. Platby kartou sa tahaju priamo z uctu.
bro tvoj syn ta dobre obtiahol. Aj hral prekvapeneho? lol nezozer mu to. 11 rocny nie je ziadne tupelo, velmi dobre vie co kde a kolko platil. Akurat, ze asi mu matika moc nejde. Ale ze ty nevies, ze mas v neviem akej apke ulozenu kartu nuz syna sa spytaj 🙂 joj sikovne su tie deti. ja by som mu to strhla z jeho penazi
bro tvoj syn ta dobre obtiahol. Aj hral prekvapeneho? lol nezozer mu to. 11 rocny nie je ziadne tupelo, velmi dobre vie co kde a kolko platil. Akurat, ze asi mu matika moc nejde. Ale ze ty nevies, ze mas v neviem akej apke ulozenu kartu nuz syna sa spytaj 🙂 joj sikovne su tie deti. ja by som mu to strhla z jeho penazi
@ljmmm
Jediné, čo podľa mojej vlastnej skúsenosti funguje na 100 %, je založiť si ďalšiu platobnú kartu, na ktorú si prevediete len minimálnu sumu a budete ju používať na všetky online platby.
Limity nefungujú vždy. Môžete naraziť na online službu, pri ktorej sa nedá zrušiť opakovaná platba, prípadne vám peniaze strhávajú aj po zrušení predplatného. V takom prípade musíte zablokovať svoju hlavnú kartu a požiadať o vydanie novej.
No to si snáď robíš srandu že ešte chceš aj vrátiť peniaze🤦♀️ si sprav poriadky s deckom

@nikha2809
1.nemá dať decku svoj mobil
2.ak mu ho dá,tak má vedieť,že tam má kartu
3.na platby na internete má mať virtuálnu kartu,kde prevedie len tolko peňazí,koľko práve potrebuje zaplatiť,toto je základná ochrana proti neoprávnenému sťahovaniu a podvodníkom,keby to mala nastavené,tak má na karte 0,00 a decko nič nekúpi
4.v IB je možnosť nastavenia platieb
Toto sú základné veci,ano mala to vedieť,
áno,viem to odjakživa,lebo nie som blbá a okrem toho sa to stále na nete dookola spomína....
ach jaj
@anonym_774a91 tak možno zabudla, ze tam ma uloženú kartu a dala mu stary telefon, ale preto dúfať ze jej nic nevrátia sila no, ake stie niektoré