Kde kúpiť kvalitnú drevenú detskú posteľ?
Ahojte mamky, pomaly sa chystame zariadit chlapcom detsku izbu. Mam dvojicky. Otazka na vas…odkial mate detske postele? Klasika nieco pekne drevene. Prezeram si stranky a pridu mi vsetky kvalitovo nic moc a nechcem po case nadavat. Zatial mam vyhliadnutu stranku bonybon.sk ale pisem tam emaily a vobec nekomunikuju. Aku inu stranku mi poradite? Nad stolarom neuvazujem kedze som nazoru ze teraz im stacia tie mensie rozmery 180cm a dobuducna ked budu starsi zvazujem uplne inac zariadit izbu s poschodovou postelou. Dakujem
@ludka0309 my sme dcerke postel kupovali v Kondele. Tak skus pozriet, ci ti nejaka padne do oka. Nam sa tam hned jedna zapacila, tak sme ju aj zobrali a presne to riesime tak, ako aj ty, ze neskor jej potom vacsiu kupime ale na teraz jej uplne staci
@emmusska Ahoj a z kondely mate postel v bielom dekore? Nasla som tam jednu jednoduchu a vyze, ze by mohla byt aj kvalitovo celkom ok ale zaujal ma dekor bieleny dub len neviem ako to vyzera v skutocnosti kedze fotka skresluje tak ci nahodou nemas aj ty nieco podobne doma.

@ludka0309 my sme dcerke postel kupovali v Kondele. Tak skus pozriet, ci ti nejaka padne do oka. Nam sa tam hned jedna zapacila, tak sme ju aj zobrali a presne to riesime tak, ako aj ty, ze neskor jej potom vacsiu kupime ale na teraz jej uplne staci