icon

Kde kúpiť kvalitný a cenovo dostupný prebaľovací pult?

micinkak
Dnes o 18:23

Ahojte, žienky. Prišla som si po radu. 😊

Keďže sa nám termín pôrodu už blíži, začali sme pre bábätko kupovať výbavičku. Chcela by som sa opýtať na prebaľovací pult s komodou. Kde sa dá zohnať kvalitný a cenovo dostupný prebaľovací pult, ideálne aj s komodou? Kde ste ho kupovali alebo objednávali vy a boli ste spokojné?

Tiež by ma zaujímalo, či ste ho naozaj využili, alebo to bola podľa vás zbytočná kúpa.

Vopred ďakujem za všetky rady, skúsenosti a odporúčania. ❤️👶🌷

weruska1311
Dnes o 18:25

Mám 4 deti a žiaden pult 😄

anonym_45291f
Dnes o 18:30

zo zaciatku sme mali darovany pult na postielku, ale ked sa zacal otacat na brucho zrusila som ho a prebalovali sme na posteli, uz sa mi to nezdalo bezpecne

mimicka2013
Dnes o 18:30

@micinkak ja to vyuzivam, mam vsetko poruke a mne to vyhovuje. Aj to ze to mam v takej vyske ze sa nemusim ohynat...ak niekedy musim prebalit niekde na posteli alebo tak tak si uvedomujem ze som rada ze si to neodnasa chrbat....
Ja som kupila z bazosa, aspon som mala istotu ze bol odskusany uz niekym...a som spokojna. Bol v dobrom stave aj za dobru cenu

anonym_c9b808
Dnes o 18:32

Využila som veľmi dobre skoro rok, len prebaľovaciu podložku, na obliekanie, pri kúpaní. preniesla som ju kde som potrebovala.

esther100
Dnes o 18:49

Ja som dostala pult,neviem či by som ho kupovala,asi nie.ale som rada ,že ho mám.je mi ti pohodlnejšie, ako na posteli alebo gauči

anonym_3a6644
Dnes o 18:52

Za mna zas skvela vec, naplno vyuzita.. vsetko mam po ruke. pri prvom dietati asi do 2r (samozrejme obcas prebalujem aj mimo, ale 90-95% na pulte). Teraz ho uz vyuziva druhe dieta 🙂
Kupovali sme s komodou v xxxlutz, ako zostavu s postielkou, skrinou a polickou 🙂

anonym_a59ff8
Dnes o 19:18

@micinkak mám tento veľký pult využívaný každý deň už 1,5 roka. Možno 2x som prebalila na posteli alebo gauči a nikdy viac. Za mňa najlepšia vec aku sme kúpili. Jediná nevýhoda že tie šuplíky su strašne nízke a zmesti sa tam malo veci( nie som typ úložných boxov v skrinkach)

122laura122
Dnes o 19:33

My mame Ikea sundvik z bazosa asi za 80e, a maximalne nam vyhovuje

anonym_56a957
Dnes o 19:45

Ja som kupovala zo stránky Brendon, ak sa dobre pamätám ešte v r. 2022 , teraz využívam pri druhom a pre mňa je to super vec, všetko po ruke, neboli chrbát a za mňa je to aj hygienickejšie ako na gauči, ak sa stane ,,nehoda" ľahšie sa čistí ...

lusinkaj85
Dnes o 20:33

My sme mali tento, za mňa najlepšia vec, využívaná denno denne pri oboch deťoch a nakoniec sme ho ešte aj celkom fajn predali. 🙂

anonym_1002f6
Dnes o 20:45

https://www.bonami.sk/p/prebalovaci-pult-v-deko...

Ja mám tento. Využívam už pri druhom dieťati a veľká spokojnosť.

anonym_9d7f75
Dnes o 20:45

Ja som kupila pult z bazosu, dokupila som si na nho novu tu taku mäkku podlozku, jednoduchy, s dvoma policami kde mam ulozene plienky a ostatne potreby na prebalovanie a vedla mam komodu, kde mam ulozene oblecenie pre babätko, na komode ihned po ruke veci co najviac vyuzivam pri prebalovani, obliekani atd. Mne to plne vyhovuje, lebo mam tak vsetko po ruke. Keby som nemala miesto, riesila by som to asi komodou s pultom, alebo len komodou a na to tu mäkku prebalovaciu podlozku.
90%casu prebalujem dieta na pulte a to uz ma 9 mesiacov, ze mi z pultu ‘zdrha’ od kedy sa naucila pretacat. Ja si neviem predstavit prebalovat dieta stale na posteli ci kadekde. Obcas som prebalila aj v detskej izbe na zemi na podlozke, ci na posteli ale neviem si predstavit to takto robit denne. Za mna je pult vyborna vec.