icon

Prebaľovací pult v béžovej farbe za rozumnú cenu

Včera o 09:40

Ahojte. Máte niekto osobne, príp. ste niekde nezahliadli - béžový prebaľovací pult alebo komodu s pultom. Zháňam dlhšie, nemôžem nič nájsť (pokiaľ nechcem kupovať 500€ a vyššie, čo skutočne nie). Vo farbe kašmír, béžová.
Príp. ak ste si dávali robiť pult stolárovi.

Ďakujem 🙂

anonym_393d9a
Včera o 09:54

niekomu riadne prepina. kup hocijaky a prelakuj si to

nila31
Včera o 10:06

Skús pozrieť Brendon prebaľovacie komody..napr. astrid alebo infini farba kašmír.

autor
Včera o 11:37
@anonym_393d9a

niekomu riadne prepina. kup hocijaky a prelakuj si to

@anonym_393d9a na túto radu si sa ale musela dlho učiť 🙂 snáď sa pýtam niečo iné, to si v tom príspevku postrehla, či? mýlim sa?

autor
Včera o 11:38
@nila31

Skús pozrieť Brendon prebaľovacie komody..napr. astrid alebo infini farba kašmír.

@nila31 ďakujem za tip 🙂

anonym_393d9a
Včera o 12:03
@anonym_autor

@anonym_393d9a na túto radu si sa ale musela dlho učiť 🙂 snáď sa pýtam niečo iné, to si v tom príspevku postrehla, či? mýlim sa?

@anonym_autor rada je jednoducha ako sam zivot. ty to mas rada komplikovane. tak si to komplikujes. pokracuj v tom nadalej.

autor
Autor odpoveď zmazal
autor
Včera o 12:17
@anonym_393d9a

@anonym_autor rada je jednoducha ako sam zivot. ty to mas rada komplikovane. tak si to komplikujes. pokracuj v tom nadalej.

@anonym_393d9a Vidíš, a mňa presne tie jednoduché riešenia nebavia 🙂 pýtala som sa na konkrétnu vec, nie na filozofiu. Pre mňa je aj príliš jednoduché sedieť tu, otvárať random diskusie a nepodstatne ich komentovať - lebo to zvládne zjavne každý 🙂 Pekný deň

anonym_e40329
Včera o 12:25

Pozerala si aj béžový pult ktorý sa montuje na klasickú komodu? My sme to riešili takto. Dokúpili sme len ten pult na komodu, ktorú sme už mali. Len taký tip, ak nenájdeš špecialne komodu s prebalovacim pultom, tak kúpiť dve veci zvlášť.
https://www.benlemi.sk/prebalovaci-pult-na-komo...

domiklik
Včera o 14:11

@anonym_autor kúp si normálnu komodu a daj dorobiť prebalovaci pult, ten penový matrac si do kúpiš osobitne. Kašmírove = dizajnove = predražené.

autor
Včera o 18:30
@anonym_e40329

Pozerala si aj béžový pult ktorý sa montuje na klasickú komodu? My sme to riešili takto. Dokúpili sme len ten pult na komodu, ktorú sme už mali. Len taký tip, ak nenájdeš špecialne komodu s prebalovacim pultom, tak kúpiť dve veci zvlášť.
https://www.benlemi.sk/prebalovaci-pult-na-komo...

@anonym_e40329 pozerala, lenže všetky komody sú užšie ako tieto samostatné pulty (ktoré sú typovo na konkrétnu komodu), myslela som presne, že takto to vyriešim, ale nič mi nesedí 🙈 ale možno sa to nejako bude dať vyšpekulovať, len sa bojím, že ten pult bude potom príliš pretrčať cez tú komodu (30cm mi príde dosť)

autor
Včera o 18:30
@domiklik

@anonym_autor kúp si normálnu komodu a daj dorobiť prebalovaci pult, ten penový matrac si do kúpiš osobitne. Kašmírove = dizajnove = predražené.

@domiklik díky, viem. No mám tam už dva veľké nábytky v kašmírovej, tak si to chcem doladiť 😊