icon

Kde ste kupovali nábytok do detskej izby?

nikuska202_2
6. mar 2021

Prosím vás kde ste kupovali detske izby? Nábytok,postel,skrinu. Najradsej by som chcela kupit komplet vsetko v jednom obchode.

s_a
•
6. mar 2021

Na drevko.sk

evafest
•
6. mar 2021
cocolino234
•
Odpoveď bola odstránená
•
harmona
•
11. mar 2021

@cocolino234 V Tempe sme aj my kupovali. Pacila sa mi ponuka a aj dostupnost z pohladu cien a doviezli nam to domov, takze uplna parada 🙂

sadkoni
•
12. mar 2021

@nikuska202_2 najlepšie je kupovať v neutrálnych farbách, nech ten nábytok slúži dlhé roky, nech to nie je záležitosť len na pár rokov 🙂
Lebo mám kamošku, čo najskôr strašne detsky všetko zariadila a ani sa nenazdala a museli všetko meniť, lebo malá im tak rýchlo vyrástla a už nechcela ružovú 🙂

nikuska202_2
autor
•
13. mar 2021

@sadkoni presne tak chcem aj ja do neutralu bez detskych obrazkov

saxana000
•
13. mar 2021

detskapostel
Mame skoro celu tuto zostavu.je to polska kvalita ale za malo penazi vela muziky.mala to este s farbickami trochu popisala s hrackami ohrkala po posteli skace takze potom lahko dokupime par bielych dielikov na vymenu.ma ju od 3 rokov ziadny mickey ani mackovia zvieratlka a podobne blbiny cista biela velmi dobre sa kombinovala sive zavesy ruzove boxy na hracky zaclonky doruzova..

sadkoni
•
21. mar 2021

@nikuska202_2 vyskúšaj pozrieť napríklad angel nábytok v tempe kondela, to je pekné, jednoduché, nadčasové, podľa mňa takýto odtieň, že niečo do biela tým sa nedá vôbec nič pokaziť, práve naopak 🙂 A potom už sa to dokombinuje ako len budeš chcieť 🙂 Alebo teda díte 🙂

harmona
•
13. apr 2021

@sadkoni Tento tip, co si dala, tak to je fakt, ze je to pre deti dobre, ja som nazoru, ze bielou a drevom sa neda nic pokazit, praveze to presvetli cely priestor a tak ho aj opticky zvacsi 😉

sadkoni
•
13. máj 2021

@harmona presne ako píšeš mne sa to takéto pre deti najviac páči lebo sa to dá kadejako dokombinovať a dobre to vyzerá 🙂

adam99911
•
11. sep 2021

Nerozmyslali ste nad nabytkom na mieru?ak ano kludne ma kontaktujte

johana7777
•
31. mar 2023

Ja som hľadala inšpiráciu po nete tiež, našla som nejaké stránky kde predávajú krásny nábytok pre maličké deti. Rozmýšľam nad jeho kúpou.

basgitaristka
•
11. máj 2023

Nám sa osvedčila stránka Lusy 🙂 popri nakupovaní nábytku pre malú sa našlo ešte kopec iných vecí :D