icon

Nabijateľný zvlhčovač vzduchu do detskej izby

dally55
1. jan 2026

Viete mi poradiť taký čo vydrží cca 2-4 hodiny po nabití? Nechcem žiadne káble, ale aby pekne prúdila para a zvlhčila vzduch, izba nieje velka, ma 12 m štvorcových.

madeincssr
1. jan 2026

@dally55 mas tam zmeranu vlhkost? Najprv daj na stenu vlhkomer a dlhodobejsie ho sleduj, ci zvlhcovat treba. Aby potom nebol problem s plesnou kdesi nad oknami.
Neprekurujete?

dally55
autor
1. jan 2026
@madeincssr

@dally55 mas tam zmeranu vlhkost? Najprv daj na stenu vlhkomer a dlhodobejsie ho sleduj, ci zvlhcovat treba. Aby potom nebol problem s plesnou kdesi nad oknami.
Neprekurujete?

@madeincssr zmerajú vlhkosť mám, drží sa pri nejakých 55%, čo sa mi síce zdá celkom fajn, ale registrujem že dcérka nad ranom celkom dosť kašle (cez den nie), nad ranom nám zapína podlahové kúrenie, tak som myslela ci to nie z toho suchého teplého vzduchu,
že to zvlhcim

madeincssr
1. jan 2026
@dally55

@madeincssr zmerajú vlhkosť mám, drží sa pri nejakých 55%, čo sa mi síce zdá celkom fajn, ale registrujem že dcérka nad ranom celkom dosť kašle (cez den nie), nad ranom nám zapína podlahové kúrenie, tak som myslela ci to nie z toho suchého teplého vzduchu,
že to zvlhcim

@dally55 vlhkost mas skor vyssiu (ma byt 40 az 60%). Na kolko stupnov vykurujete tu izbu? Na zdravy spanok by som urcite neprekracoval cca 21° C.