Návrh detskej izby
Dobrý deň, na modrej streche som nepochodila, skúsim tu 🙂. Potrebovala by som pomôcť so zariadením/ rozložením nábytku v maličkej detskej izbe. Je síce len dočasná, ale radi by sme ju zariadili prakticky a zároveň pekne. Je pre dievčatko momentálne 2 roky. Ak poznáte niekoho kto by vedel vytvoriť návrh, prosím ozvite sa 🙂 Ja bohužiaľ nemám takú predstavivosť ani prehľad a už vôbec nie čas, aby som sa sama hrala s tým.
Vieš čo, kukni pinterest. Zadáš small room for girl, milión možnosti ti vyhodí. Ja nemám predstavivosť a toto mi najviac pomohlo 😊
@lajlla tiež som riešila niečo dočasne do detskej izby- nakoľko nábytok na mieru som nechcela riešiť- keďže deti sú ešte malé 2 a 4 roky a všade píšu a lepia nálepky- u nás ikea busunge celkom fajn alternatíva- vsetok nábytok aj s matracmi do posteli 1000 € - môžem Vám poslať pár fotiek do správy ak by ste chceli 😉
@lajlla bolo by dobré napísať aj na aký čas to ma byť. Lebo pokiaľ bude v tej izbe len keď je malá nepotrebuje písací stôl stačí malý stolík . Nábytok nedávať pred radiátor , kôli účinnosti.vykurovania.
@jumama veľmi investovať nechceme, nakoľko je to len dočasne riešenie.
@katulkagajdos prosím pošlite, budem veľmi rada 😊
Na co navrh ked je to dočasne? Normálne postel, skrinu na saty ak velmi chcete (lebo nemusí tam ani byt) rozmýšľaj tak, aby si ju potom využila (napr v novej izbe), a úložný priestor na hračky, nejaku truhlixu, kuchynku... koberec na hranie. A dosť = Vsetko co 2r dieta potrebuje. Steny ozdobte obrazkami, na okno zaves detský a je to.
Ahojte, aj mne by sa zišiel nejaký iný/cudzí pohľad na našu malú detskú izbu, ktorú potrebujem zariadiť pre 2 školopovinné deti. Už sme rozmýšľali hocijako, ale keďže izba je trochu netypická tak nijako nám to tam nevychádza čo sa týka rozmerov postelí atď. Keby ste vedeli o niekom, kto by sa na to pozrel a poradil, niekoho zadarmo 🙂 bola by som rada. 🙂

A aka je vasa predstava, len taka rada cloveka, co rad zariaduje a pripadne by vam vedel nejake nabytky vyhladat, alebo chcete aj profi vizualizaciu navrhu? A potom asi kazdeho by zaujimal rozpocet, co na to mate 🙂