Je mantinel do postieľky bezpečný pre dieťa?
Ahojte mamičky, aký máte prosím názor na mantinel do postieľky? Ja som ho nechcela dávať kvôli ventilácii, no dcérka keďže je väčšinu času na brušku si tam pri pretáčaní niekedy buchne hlavu. Vopred ďakujem za názory a odporúčania.
My sme veru mali, lebo nas je cestovatel a v kuse mal koliziu 😵💫
Jasne ze ano, u nas by to bez neho neslo a ten mantinel predsa nezakryva celu postielku, tak si neviem predstavit ako brani ventilacii
Ja som nevyužila ani pri jednom dieťati
Prišlo mi to zbytočne
Deti si sem tam udreli hlavu, nič hrozne
Aj si nohu zasekli , ale prežili sme to 😏😵💫
Za mňa áno. Moje obe deti dodnes majú mantinel v postieľke. Zhodou okolnosti včera v noci mladšia dcera tak narazila hlavičkou na okraj postele, že o 2ej rano zobudila plačom celu rodinu. Mantinel si nejako nešťastne stiahla a buchla hlavou rovno do rohu postele. Neviem si predstaviť, že by ho tam vôbec nemala.
@anonym_8ecf67 Ďakujem krásne, predpokladám, že ho máte po celom obvode postieľky. Chcela by som sa ešte spýtať aký typ mantinelu máte?
@anonym_8ecf67 Ďakujem krásne, predpokladám, že ho máte po celom obvode postieľky. Chcela by som sa ešte spýtať aký typ mantinelu máte?
@janie7 my máme ten klasicky vrkočový, ktorý nájdeš na každom e-shope ☺️
@janie7 my mame klasicky mantinel, deti casom vymyslaju a po vrkoci sa splhaju hore 😀 aspon kamaratka ma taku skusenost a musela vymenit za klasiku
Nie, kvôli bezpečnosti.
Dala by som keď tak až bude väčšia (pol roka a viac), ani vtedy to síce nie je ideálne ale riziko SIDS už je menšie 🙂 určite nie malému bábätku.
Spravila som si radost pri 5tom,aj nad postielku s baldachynom,ale skor som sa bala.Teda postielku som mala vedla seba,a musela som sa s postele postavit,aby som ho videla.Takze 1 stranu som aj tak dala prec,nech ho vidim priamo s postele.
Ano mali sme uplne najobycajnejsi, prve dieta dlho spavalo tak ze sa kazdu chvilu budilo, potom si rozospate sadlo a potom sa volnym padom zas pustilo do lahu a chcelo spat dalej 😃 takze trieskalo hlavu jedna radost... Mantinel to scasti zachranoval.
kvoli ventilaci?! a co je zavrete v krabici?? vsak z vrchu sa mu vzduch meni. neprehanaj
@janie7 To sa mo snáď sníva..kvôli ventilácii..🤦♀️🤦♀️🤦♀️

Za mňa áno. Moje obe deti dodnes majú mantinel v postieľke. Zhodou okolnosti včera v noci mladšia dcera tak narazila hlavičkou na okraj postele, že o 2ej rano zobudila plačom celu rodinu. Mantinel si nejako nešťastne stiahla a buchla hlavou rovno do rohu postele. Neviem si predstaviť, že by ho tam vôbec nemala.