icon

Potrebuje novorodenec skriňu alebo stačí komoda?

19. júl 2024

Ahojte ideme zariaďovať pomaly detskú izbičku a chcem sa spýtať či potrebuje bábätko skriňu alebo úplne stačí na nejaký prvý rok aj komoda ? Komodu budeme mat ikea hemnes, s prebaľovacim pultom , manžel by chcel kúpiť veľkú skriňu šatníkovu do detskej ale môj názor je že by úplne stačila tá komoda , prosím poraďte alebo dajte vaše skúsenosti a názor kedy ste využívali už aj skriňu a či ju teda kupovať alebo stačí neskôr povedzme po roku. Ďakujem 🙂

Strana
z2
really8
19. júl 2024

@tinalia ano lavou, ako kazdy den.

guiseppinka
19. júl 2024

Syn ma 3,5 roka a veci, ktore aktualne potrebuje ma v jednom sufliku u seba v skrini...

egonsk
19. júl 2024

dieta porastie pred ocami, jasne, ze treba aj skrinku.

autor
19. júl 2024

Ďakujem pekne všetkým za radu a názor , až teraz som sa dostala k čítaniu 🙏🏻😊😊

natassha1
19. júl 2024

@lonely66 akoze ja fakt neviem, ake reakcie si tu cakala na tento tvoj premysleny komentar 😀

natall113
19. júl 2024

@really8 prečo by mala byť hneď premotivovana? Zato že ty si to nevyužila neznamená že to nevyužije druhý.
Autorka za mňa určite skriňu
V komode som mala uložené plienky, vlhčené atď.
V skrini má dcéra veci čo aktuálne nosí v jednej časti a v druhej má veci čo sú ešte veľké, komoda by mi určite nestačila

lonely66
Odpoveď bola odstránená
lucia13022023
19. júl 2024

Určite skriňa. Môj malý ma rok a pol a ma aj skriňu aj komodu.

zuzanockamt
19. júl 2024

Stačí komoda. Do 6.rokov úplne v pohode.

petko81
19. júl 2024

Naša ma 8 mesiacov ma komodu.
Staršia ma 2.5 roka uz ma skriňu.ale v horných poličkách ma.vedcie veci čo sme dostali.a vetrovky a vesty overali vysia.

colsami
19. júl 2024

Za mna urcite skrina, to bolo najuzitocnejsie co sme pred babom kupili 😃 . Ale v tej skrini sme mali uplne vsetky veci co sa tykalo babatka - okrem oblecenia aj neskor postelne pradlo, plienky, uterak, zavinovacka, topanocky, ciapky, hracky, lieky a hyg.potreby, pre mna odsavacka, do jednej casti som davala aj tehot.oblecenie, atd atd proste vsetko co sa babatka tykalo. A to nie som zberatel - ale vela veci sme aj podostavali a tiez nerada kupujem po jednom baleni, tj nekupim si balenie plienok 1, ale aj 3, nech mam nadlhsie a stale nebeham po obchodoch.

Prebalovaci pult sme inak ani nemali, normalne sme prebalovali na posteli.

minesasubu
19. júl 2024

Ja osobne by som dala aj skriňu , nezdá sa to ale dieťa ma dosť oblečenia veď musiš mať viac kusov aby si neprala stale u nás boli dni kedy som musela aj 5-6x prezliekať ( ja osobne som mala doma oblečenie do 1 roka )
ale možeš tam mať uložené všetko možné pre dieťa
ak máš miesto na skriňu daj a hotovo
my napriklad mame prebalovaci pult v kupelni zavesny sklapaci najlepsia vec aku sme kupili a syn ma veci vo velkej skriny od narodenia - hračky, oblečenie, kozmetiku, plienky, uteraky a pod

pusinka_1
20. júl 2024

Vieš čo novorodeniatku sme napratali veci bez problémov aj do prebaľovacieho pultu, takže komoda úplne stačí

dory11
26. júl 2024

Moja má 3roky a má komodu zo 4suflikmy
1.su uteráky a látkové plienky
2.ma veci po dome a na dvor od mikina po tričká
3.ma veci do mesta tiež od mikina po tričká tepláky legíny atď všetko .
4.ma teraz pyžamka mám ťa. Odložené nejaké veci ktoré si chcem nechať a tablet.
Potom ms v našej skrni jeden šuflík kde má ponožky čiapky čelenky rukavice plavky nohavičky.
A potom ma skriňu skôr stoličkami kde sú rôzne veci ona má iba v zatvaracirn spodnej časti bundy a šaty také veci na vešiaku.
Potom ma zvlášť skrinku s troma policami kde v jednej má obliečky a plachty deky na posteľ .
V druhom mám
Veci čo sú jej veľké a budú je na jeseň lebo čo dostala na meniny s narodený mám tam šatku anodic odložený.
A 3je mix veci od inhalatora po termosky na vodua jedlo .výživy kaše atď

Strana
z2