Molusky
Ahojte, chcem sa opýtať, či má niekto problém s moluskami. Dostali sme ich pravdepodobne na hurbanke - plavárni v Martine. Suseda mi tiež vravela, že ich mali odtiaľ. Ako ste sa s nimi popasovali? Može dieťa s nimi ďalej plávať? CHystáme sa ku kožnej, no rada by som vedela aj nejaké skúsenosti vaše. Ďakujem za každú odpoveď!
@prskoletka jasne jasne, ja davam teraz imunoglukan a teda skusim aj toto, co ste mi poradila. Nasa kozna je presvedcena, ze ta infekcia sa redukuje a znici len tym vypalenim, lenze uz to zacina byt neunosne aky amok chyta pri tom. A gafrova mast mam dojem ,ze nam tie molusky este roztiahla. Budem verit teda, ze lastovicnik nam pomoze, chcem tomu verit. A aj u vas niektore tie molusky vyzerali ako obycajny neskodny pupacik? Niekedy mam pocit, ze neviem molusku odlisit od pupacika neskodneho...
@prskoletka a este prosim vas, kto vam odporucil ako casto to natierat, alebo ako ste to vedeli? ci to sama od seba? 🙂
Dievčatá, vidím, že problém majú viaceré detičky. Ako som už písala, ja som objednala infektodell a ten je tiež asi riadne silný, pretože to malého štípe, ja mu to fúkam a vtedy je celkom ok. Mal ich asi 10 na brušku, tie zmizli úplne, ale stále sa mu vyhodí niekde nová, tak to sledujem a novú vždy natriem. Vraj to zmizne samé od seba.
@prskoletka ako si prosim ta davala ten roztok. Moj maly ked uz vidi tu kvetimu tak vresti.....kedze mu ich uz 2x odstranovala kozna a stale sa nam to vracia objednala som tu tinkturu z lastovicnika. Po akej dobe cca t
Si videla vysledok. Dakujem
Dobrý deň moja 5 ročná dcéra ma molusky,kozna nám predpísal roztok moluska je to hydroxid draselny ale mala veľmi place keď ju tym potieram a dokonca to už ma aj na genitaliach a v ritke čo s tym poradte

@zuzulikmichalik ja som týmto roztokom synovi molusky potierala ráno a večer, piť som mu to nedávala.... doktorka mu predpísala isoprinosine sirup, tak som mu dávala vnútorne ten a potom tuším imunoglukan - to na posilnenie imunity.
rastlinka lastovičníka pomáha pri liečbe rôznych kožných problémov, bradavíc atď, potierala som mu molusky v lete aj priamo sťavou s rastliny. Pozor ale, nesmie sa dostať do kontaktu s očkami.
Ja som mala 50ml fľaštičku, tú sme minuli a potom som kupovala 100ml, ale tú sme už ani neotvorili, molusky zmizli 🙂