Ako zistiť, od koho mám molusky?
Ahojte. Ako sa prosimvas da zistit , od koho som dostala molusky? Za minuly rok som mala viacero rande a teraz to mam cele vyhadzane, a u kozneho mi kazali zistit. Vdaka
Vidim to na zaujimavy zoznamovaci vecer. potrebujes priestor? Kolko ludi bude?
@martinmmartin co? o com tocis?
@martinmmartin co? o com tocis?
@anonym_autor no ked si to mala od jednotky tak to od teba dostali dvojka trojka a viac cize odkimunikovat sa to musi v skupine lebo to mozes sirit prave ty dalej
@anonym_autor no ked si to mala od jednotky tak to od teba dostali dvojka trojka a viac cize odkimunikovat sa to musi v skupine lebo to mozes sirit prave ty dalej
@martinmmartin do kelu, ved toho sa prave bojim, nestras
@anonym_autor molusky sa roznasaju najme vo vode. Syn ich.mal z bazena. A maju ich ludia s oslabenou imunitou to to schutaju skor a castejsie
Slušne dievča len máš susku nezbednu. 😂však kazdemu normlane napis nech vedia na čo sa pripraviť a nemusia špekulovať čo sa im to vyhodilo. Ak si ozaj myslíš že to bolo prenesene pri sexe.
@anonym_autor molusky sa roznasaju najme vo vode. Syn ich.mal z bazena. A maju ich ludia s oslabenou imunitou to to schutaju skor a castejsie
@slavomira236 mam ich iba v rozkroku a pod pupkom
Slušne dievča len máš susku nezbednu. 😂však kazdemu normlane napis nech vedia na čo sa pripraviť a nemusia špekulovať čo sa im to vyhodilo. Ak si ozaj myslíš že to bolo prenesene pri sexe.
@lenja1 nemam na vsetkych kontakt, to bolo na zoznamke.
@martinmmartin Top, top komentár👌🏽👏🏾😀
Tak hľadaj ich a pýtaj sa, iná možnosť nieje
Nemyslíš vážne 🤣🤣🤣🤣