10 mesačná dcérka má vysoké horúčky
Ahojte dievčatá poradte mi prosím moja dcérka má skoro 10 mesiacou a teraz jej idú zúbky a stále má vysoké teploty 40 stupňou je to normálne? mala to aj pred týždnom boli sme u doktorky a ta nám dala antibiotiká ze má nejaký výrus a po 5 dnoch znova? už som zúfalá mali ste najaká takýto problém.Ďakujem za kažsú radu
ahoj 33kacora33 my už ich máme takto 5 dní a nič nepomáha na hodinu sa teplota zníži a zase sme na tom rovnako, ale jeden zúbok už je vonku a teraz sa tlačí druhý :( ale zajtra preistotu pojdem k doktorke
@ella2906 no urcie chod ked teploty trvaju dlksie ako 3dni a su vissie ako 38,5 treba ist k lekarovi....
Ahoj. My sme mali tiez horucky az sme skoncili v nemocnici a zistili malej zapal oboch usi . horuckaa teplotou sa striedala za sedem dni co bola moja nocna mora. Neprajem nikomu tak drzim palce a vela zdravia malinkej
Ahoj karkulka111 uz ked mala 6 mesiacou sme skoncili v nemocnici koli vysokým horúčkam a nič nezistili že pravdepodobne nejaký výrus no dúfam že ušká to niesú lebo to je niečo hrozné :(
no tie virusy su nebezpecne aspon z nasich skusenosti ale to nie je velmi dobre ze tvoja mala horuckuje moj nazor nie som lekarka ale tam nejaky mini bacil bude u nej driemat... od decembra do polovice februara sa mi mala v noci budila s hroznym revom tak na niekolko minut a potom zaspala ... ja som tu uz pisala na md ze preco sa tak budi a tak... a ono chudatko ju uz zral bacil ona dostala streptokoka do usiek a sa zapalili to ani nepisem ako ... ☹ a po ukonceny nemocnice sa chvalabohu ten nocny des ukoncil a mala je teraz viac pozorovana... tak to su nase skusenosti s teplotami ... mala aj ona horucku si pamatam to tiez okolo siedmeho mesiaca ale to bola chora a to boli iba dva dni horucky a potom nic len lieky dobrala... ale asi si uz bola pri lekarke snad je vsetko ok. prajem pekny den 🙂
@ella2906 ahoj.nám vyskočila horúčka v noci z piatka na sobotu.včera to boli 40 tak sme išli na pohotovosť a rovno nas nechali na príjem..už sa bojím lebo vôbec to neprechadza včera ho nevedeli ani napichnut na infuzku lebo in praskali žilky z horúčky..brali mu krv vraj ma zvýšené leukocyty a ja už tu placem lebo myslím na to najhoršie☹
@inull5 nic sa neboj dobre to bude len musis byt silna ja viem o com hovorim som to tiez prezivala... malicky ma tazke obdobie bude dobre ...
Ahojte dievcata boli sme u doktorky a ma tam nejaky výrus ale teplotu uz od rána nemala tak dúfam že to bude ok 🙂
inull5 určite kebyže nepočkám a idem na pohotovosť si nás tam nechajú ale bolo by to zbytočné aj tak v nedelu nerobia žiadne vyšetrenia dali by nám infúziu a tiež by nám dávali nurofen a paralen čipky a t som mohla dávať aj doma ale už bude dobre 🙂 tak Vám držkám palčeky nech vás čím skor pustia a hlavne zistia príčinu držkajte sa 🙂

my sme mali to iste stale 40tky ked nam isli zubky... nam pomahalo len podavat lieky na znizenie a pomalicky to pretrpiet ale teploty nikdy netrvali dlksie ako par dni