10 mesačné dieťa má vyrážky od blch

milka1533
18. aug 2014

Ahojte potrebujem pomôcť. Moja dcérka má vyrážky od blch. Prosím poraďte nejaký šampón na zbavenie tých vyrážok :(...ďakujem

miskatomy
18. aug 2014

Take aj osetrujuce...aloe vera ma dobru radu re babatka

jolinka
18. aug 2014

treba prostredie zbavit od blch a to velmi dokladne, vsetko pradlo na 90stupnov, a vystriekat cely byt. My sme to raz mali pred rokom, deti sa hrali s macickami, neustale im lezali na trickach a potom to preslo do ich posteli. Vsetko som vyprala, vyvarila, vystriekala, odvtedy klud... Macky mame stale ale davam pozor, ked sa hraju aby sa vyzliekli a tricka hned do pracky aspon na 60stupnov dam.
.
Malej na vyrazky fenistil kvapky potriet, ale to asi len na predpis od lekarky. Ked zmiznu blchy, zmiznu aj vyrazky.. len musite konat rychlo kym sa paskudy nerozmnozia a nenakladu vajicka.

kiki68
18. aug 2014

hlavne vyrazit matrace,co su doma, z toho tie vajicka blch nedostanete ani bohovi a zistit ako sa k Vam blsky prepracovali. Vsetko ostatne oprat na 90tke a co najcastejsie menit vsetko pradlo. Tiez vsetko vystriekat a toto treba robit dokolecka aj pol roka,aby nahodou sa nevyklubali dalsie blchy. Koberce rovno vyhodit.

katulka74
18. aug 2014

tu pomoze len deratizer,to je jedina istota...

milka1533
autor
19. aug 2014

Ďakujem baby a čím to mám vystriekať?

stanislavao
19. aug 2014

no vyrazky, co uz dieta ma - tych sa nezbavite nijako. to musi len prejst. a preco mate v byte blchy? treba vsetko vyhodit, vyderatizovat a nakupit nove matrace. postelne pradlo vyvarit.
@milka1533 no vy to nevystriekate nicim. treba zavolat deratizera. mozete skusit biolit, ale ak ich je vela, tak sa toho tak lahko nezbavite.

bibko2
20. aug 2014

mojko máme ten istý problém no hroza, ale dovliekli sme si to s novým psíkom, už je vonku ale blchy vnutry,
mna by len zaujímalo ako dlho blcha psia vydrží bez psieho hostitela? samozrejme si našla nového u nás a ja a malý sme dostípaný muž a starší syn nie. Kolko stoja deratizéry?

bosoriak
20. aug 2014

@bibko2 Ahoj, my mame psa, sem-tam sa stane, ze dovlecie blchy domov. Ale na to staci nakvapkat tu pipetu proti blcham na psa a nechat ho, nech prave chodi po dome, nech tu latku rozsiri co najviac. Tie blchy, co uz mate doma, na tie treba len pockat kym skapu no. Uz sa nam to velmi dlho nestalo, ale tusim to trvalo par dni, max. tyzden.

Deratizer je na hlodavce, vy hladate dezinsekciu, ale podla mna je to zbytocne si zachemikaliovat cely byt. Inak, blcha v matraci nevydrzi, nema tam podmienky na rozmnozovanie. Teda, blcha psia, ludska blcha samozrejme ano. Ako sa ale rozoznaju, to neviem.

Drzim palce, nech to prejde.

bibko2
20. aug 2014

@bosoriak trošku útechy dakujem, už som kukla na net rozlišujú sa farbou u nás je to psia blcha, takže skapu same a to nás musia stale štipať?

bosoriak
20. aug 2014

@bibko2 No u nas stipali len jednu dceru... Mozno skus ten hubic komarov do zasuvky, prip. vystriekat izby biolitom. Ale naozaj, dajte psovi tu pipetu, to je zaklad.

matafilipova
20. aug 2014

@bibko2 treba vsetko riadne povysavat a na sprej sa spytat v lekarni (my sme mali taky, co sa da striekat aj na steniatka, ale uz si nepamatam ako sa volal)

oluscha
25. aug 2014

Arpalit nastriekat na psa I do bytu