icon

10 mesačnému dieťaťu slzia očká

juliet86
18. mar 2021

co vam pomohlo na tento problem u 10mesacneho dietata? dakujem vopred za tipy

andreatytler
18. mar 2021

@juliet86 Vies aj preco mu slzia? Ak ma napriklad alergiu, tak je liecba ina ako ked ma problemy s ocami.

luccija
18. mar 2021

@juliet86 nemá ucpane kanáliky?my sme to dávali robiť v 7 m kvapky nepomáhali ma to veľa detí.Nema to nahnisane?

juliet86
autor
18. mar 2021

@andreatytler o ziadnej alergii neviem

juliet86
autor
18. mar 2021

@luccija nahnisane uplne minimalne jeden den. inak lem slzicky slzicky msnazim sa to masirovat pri koreni nosa. myslela sim ze tie kanaliky byvaju problem u mensoch deti. kolko to slzilo a kto odporucil riesit kanaliky? pocula som ze je to velmi bolestive a deti su pri tom drzane na silu

majamat
18. mar 2021

@juliet86 upchate kanaliky moze mat aj takto stare dieta. ak sa vyskytne u parmesacnych babatiek, riesi sa to preplachom kanalikou, ale vacsim detom sa to uz nerobi, lebo sa moc hybu, dieta z toho vacsibou vyrastie - kanaliky narastu a uz sa neupchavaju, aj dcera to ala,a le ona mala vzdy pri nadche riadne zahnisane ocka. po roku to preslo a bol pokoj, nema s ocami zaidne problemy.

luccija
18. mar 2021

@juliet86 slzilo od narodenia s prestavkami odporučila pediatricka, ale až po tom čo nezabrali viacere kvapky.Ale boli vodnate nie nahnisane.Ano robili to na Kramaroch nemohla som byť pri tom, ale za pár sekúnd bolo po všetkom.Držia ich na silu ináč sa to nedá spravit.Nemala nádchu?väčšinou nahnisane ocko býva od dutín streptokoky a iné baktérie a pod..vy ste s mužom nemali nádchu?

janinah
18. mar 2021

Očné vyšetrenie

juliet86
autor
19. mar 2021

@janinah dakujem. pediatricka poradila antibio masticku. tak skusim to najprv a ak neprejde tak k ocnemu