10 mesačnému dieťaťu slzia očká
co vam pomohlo na tento problem u 10mesacneho dietata? dakujem vopred za tipy
@andreatytler o ziadnej alergii neviem
@luccija nahnisane uplne minimalne jeden den. inak lem slzicky slzicky msnazim sa to masirovat pri koreni nosa. myslela sim ze tie kanaliky byvaju problem u mensoch deti. kolko to slzilo a kto odporucil riesit kanaliky? pocula som ze je to velmi bolestive a deti su pri tom drzane na silu
@juliet86 upchate kanaliky moze mat aj takto stare dieta. ak sa vyskytne u parmesacnych babatiek, riesi sa to preplachom kanalikou, ale vacsim detom sa to uz nerobi, lebo sa moc hybu, dieta z toho vacsibou vyrastie - kanaliky narastu a uz sa neupchavaju, aj dcera to ala,a le ona mala vzdy pri nadche riadne zahnisane ocka. po roku to preslo a bol pokoj, nema s ocami zaidne problemy.
@juliet86 slzilo od narodenia s prestavkami odporučila pediatricka, ale až po tom čo nezabrali viacere kvapky.Ale boli vodnate nie nahnisane.Ano robili to na Kramaroch nemohla som byť pri tom, ale za pár sekúnd bolo po všetkom.Držia ich na silu ináč sa to nedá spravit.Nemala nádchu?väčšinou nahnisane ocko býva od dutín streptokoky a iné baktérie a pod..vy ste s mužom nemali nádchu?
Očné vyšetrenie

@juliet86 Vies aj preco mu slzia? Ak ma napriklad alergiu, tak je liecba ina ako ked ma problemy s ocami.