10 mesačný syn kaká aj šesťkrát za deň. Prečo?

t_fire
29. júl 2012

Mám 10 mesačného syna, nekojím ho, kaká aj 6 krát za deň aj viac, často má na stolici aj taký hlien alebo sliz. Má už 5 zúbkov, ale ani pri jednom z nich takto nekakal... Čo to môže byť?

sisaha
29. júl 2012

@t_fire nasad probiotika Bio gaia, alebo infant dophillus a uvidis ci sa to zlepsi. Ak nie, tak chod k doktorke na vyter..

henulienka
29. júl 2012

určite by som to spomenula lekárke pri poradni, časté stolice sú jedným z prvých príznakov celiakie 😒 ( otestuje sa jednoducho odberom krvi na protilátky)

tinki
29. júl 2012

@t_fire hlien v stolici znamená nejakú intoleranciu potravín...Dobré spraviť výter na nejaké kvasinky a ísť na gastro na odber krvi..

miskakyska
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
2hanah
29. júl 2012

@t_fire Antibiotika malý neměl v poslední době? A přidávali jste v poslední době nějakou potravinu do jídelníčku, kterou ještě neměl? A jak dlouho už máte potíže? A nemá malý větší žízeň než obvykle?

t_fire
autor
29. júl 2012

@2hanah nič nové som nepridávala, ani antibiotiká nemal. má to už asi týždeň a pol. je dosť teplo takže aj hodne pije... keby pil viac než obvykle čo by to znamenalo...

2hanah
29. júl 2012

@t_fire Pokud jste neměli ATB tak nic, můj syn totiž měl také jednou šestitýdenní průjem s hleny a nakonec jsem svépomocí přišla na to, že má bakterii po ATB - Clostridium, na kterou lékařky prostě nedělají běžně vyšetření, takže mi na to málem umřel kvůli dehydrataci. A co na to říká dětská lékařka? Nebyli jste?

t_fire
autor
29. júl 2012

@2hanah pred pár dňami mu robila stery a zajtra máme ísť po výsledky...

luthien.k
30. júl 2012

@2hanah o tom jsem zrovna četla, že se rozmáhají průjmy kvůli clostridii u lidí, co byli léčeni antibiotiky. O důvod víc, proč se atb. bránit zuby nehty...